Faina, de teff, fara gluten, bio, 375g Fior di Loto

0703070

0703070

Nou

Fior di Loto

Fior di Loto

Făina de Teff poate fi amestecată cu altele, pentru a face pâine, pizza, biscuiți, brioșe, clătite, budinci și diverse deserturi dar și ca agent de îngroșare în supe, minestrone, sosuri și terci.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este în stoc

38.15 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Faina, de teff, fara gluten, bio, 375g Fior di Loto

Făina de Teff Fior di Loto este certificata fără gluten și este potrivită pentru consumul de către celiaci. Făina de teff oferă mai ales carbohidrați complecși, este bogată în fibre (excelente împotriva diabetului), calciu, potasiu și fier, care sunt bine asimilate. Proprietatea extraordinară constă în conținutul remarcabil de proteine ​​și opt aminoacizi.

Făina de Teff poate fi amestecată cu altele, pentru a face pâine, pizza, biscuiți, brioșe, clătite, budinci și diverse deserturi dar și ca agent de îngroșare în supe, minestrone, sosuri și terci. Este ideal pentru prepararea preparatelor vegetariene precum chiftele sau burgerii de legume.

Produs in: Italia

Ingrediente: *Faina de teff bio
*ingrediente de agricultura ecologica.

Declaratie nutritionala
100g de produs contin in medie:
Valoare energetica: 1401kj / 331kcal
Grasimi: 2.0g (din care acizi grasi saturati: 0.57
Carbohidrati: 63g(din care zaharuri: 5.4g)
Proteine: 12g;
Fibre: 7.6g;
Sare: <0,01g.

Caracteristici  Fara gluten, Sursa de fibre.

Certificari  Agricultura UE
Certificat ecologic IT BIO 006, operator controlat nr. C769
Organism de control autorizat de MiPAAF IT BIO 006

Modalitate de utilizare: Se pregateste o parte teff si doua parti apa. Este gata in cca 15 minute.
Pastrare si conservare: A se pastra in loc uscat si racoros, departe de surse de lumina solara. Ambalat in atmosfera protectoare.
Producator: BV&FdL S.r.L.

Teff (Eragrostis tef) este o cereală originară din Africa, unde a fost exploatată din cele mai vechi timpuri. În etimologia populară, termenul teff înseamnă „pierdut”, dată fiind dimensiunea bobului său foarte fin, care riscă cu ușurință să se piardă prin alunecarea printre degete.

În bucătăria somaliană și etiopiană, făina de Teff este utilizată în diferite preparate, dar mai ales în pâinea de fermentare bacteriană acidă cunoscută sub numele de injera sau enjera. În timpul acestei fermentații, cota de proteine ​​este crescută, în timp ce cea a glucidelor este redusă semnificativ. Este, de asemenea, utilizat în diferite feluri de mâncare, în același mod ca amarantul, care are timpi de gătit similari.

Scrie un comentariu

Faina, de teff, fara gluten, bio, 375g Fior di Loto

Faina, de teff, fara gluten, bio, 375g Fior di Loto

Făina de Teff poate fi amestecată cu altele, pentru a face pâine, pizza, biscuiți, brioșe, clătite, budinci și diverse deserturi dar și ca agent de îngroșare în supe, minestrone, sosuri și terci.

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: