Niciun produs
Produs adăugat cu succes în coşul tău.
0 articole în coșul tău. Ai un produs în coş.
Faina, de teff, fara gluten, bio, 375g Fior di Loto
Făina de Teff Fior di Loto este certificata fără gluten și este potrivită pentru consumul de către celiaci. Făina de teff oferă mai ales carbohidrați complecși, este bogată în fibre (excelente împotriva diabetului), calciu, potasiu și fier, care sunt bine asimilate. Proprietatea extraordinară constă în conținutul remarcabil de proteine și opt aminoacizi.
Făina de Teff poate fi amestecată cu altele, pentru a face pâine, pizza, biscuiți, brioșe, clătite, budinci și diverse deserturi dar și ca agent de îngroșare în supe, minestrone, sosuri și terci. Este ideal pentru prepararea preparatelor vegetariene precum chiftele sau burgerii de legume.
Produs in: Italia
Ingrediente: *Faina de teff bio
*ingrediente de agricultura ecologica.
Declaratie nutritionala
100g de produs contin in medie:
Valoare energetica: 1401kj / 331kcal
Grasimi: 2.0g (din care acizi grasi saturati: 0.57
Carbohidrati: 63g(din care zaharuri: 5.4g)
Proteine: 12g;
Fibre: 7.6g;
Sare: <0,01g.
Caracteristici Fara gluten, Sursa de fibre.
Certificari Agricultura UE
Certificat ecologic IT BIO 006, operator controlat nr. C769
Organism de control autorizat de MiPAAF IT BIO 006
Modalitate de utilizare: Se pregateste o parte teff si doua parti apa. Este gata in cca 15 minute.
Pastrare si conservare: A se pastra in loc uscat si racoros, departe de surse de lumina solara. Ambalat in atmosfera protectoare.
Producator: BV&FdL S.r.L.
Teff (Eragrostis tef) este o cereală originară din Africa, unde a fost exploatată din cele mai vechi timpuri. În etimologia populară, termenul teff înseamnă „pierdut”, dată fiind dimensiunea bobului său foarte fin, care riscă cu ușurință să se piardă prin alunecarea printre degete.
În bucătăria somaliană și etiopiană, făina de Teff este utilizată în diferite preparate, dar mai ales în pâinea de fermentare bacteriană acidă cunoscută sub numele de injera sau enjera. În timpul acestei fermentații, cota de proteine este crescută, în timp ce cea a glucidelor este redusă semnificativ. Este, de asemenea, utilizat în diferite feluri de mâncare, în același mod ca amarantul, care are timpi de gătit similari.
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
Copyright © 2003-2024
FLAMA INVEST SRL | Sediu social: Bucuresti, Strada Splaiul Unirii, Nr. 168, Sector 4 | CUI: 15876859 | Reg. Com.: J40/14893/2003 | Obiect de activitate: 4719- Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vânzare predominantà de produse nealimentare | Punct lucru vanzari online: https://alimentespeciale.ro | Adresa punct de lucru: Sector 4, Strada Prasilei, Nr. 23, Bucuresti CUI 36053928 | CAEN 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul Caselor de comenzi sau prin internet | Autorizatie de functionare punct de lucru vanzari online: DSP Mun Bucuresti 2842/38444/14.12.2020 | Autorizatie DSVSA - 32395/25.02.2021