Oferte speciale

Produse noi

Securitatea si confidentialitatea datelor cu caracter personal:

Securitatea si confidentialitatea datelor cu caracter personal:
Site-ul AlimenteSpeciale.ro se supune cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.
Datele dumneavoastra sunt colectate, prelucrate si folosite de catre S.C.FLAMA INVEST SRL numai in scopul declarat (confirmarea si livrarea comenzilor, anuntarea promotiilor etc).
S.C. FLAMA INVEST SRL este Operator de date personale inregistrat la ANSPDCP nr. 22351 din 02/2012.
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru:
- Procesarea comenzilor (confirmarea, facturarea si livrarea acestora);
- Imbunatatirea si personalizarea serviciilor oferite clientilor;
- Expedierea de newsletter cu informatii despre promotii, concursuri si noutati;
- Publicarea pe site a castigatorilor concursurilor organizate de eww.alimentespeciale.ro.
SC Flama Invest SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Flama Invest poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat dupa cum urmeaza:
* furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata sau alte servicii.
Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
Sunteti obligat sa ne furnizati datele dvs. de contact, acestea fiindu-ne necesare facturarii si livrarii comenzii plasate pe site.
Refuzul dvs. atrage dupa sine neonorarea comenzii.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.
Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la contact@alimentespeciale.ro .
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Anumite informatii ce pot fi date cu caracter personal (prenume, adresa de email, judet) sunt transmise pe o durata limitata de timp catre serviciul partener Opinii de Incredere by TRUSTED.ro, in scopul trimiterii unui mesaj in numele magazinului pentru a gestiona in mod independent opinia clientilor cu privire la magazinul nostru.
Parerea clientilor va fi publicata pe feedback.trusted.ro.
Informatiile sunt sterse automat de catre sistemul serviciului partener dupa ce scopul a fost atins.
Feedback.trusted.ro poate folosi terte sisteme pentru trimiterea tehnica a mesajelor, astfel incat sa se asigure ca acestea ajung la clienti.

Ţi-a fost util?