Premix bio pentru Focaccia, fara gluten, 500g Biovegan

PN-BV10150

PN-BV10150

Nou

BioVegan

BioVegan

Mix pentru focacia fara gluten.

Mai multe detalii

in stoc

ATENŢIE: Ultimele bucăţi în stoc!

29.83 lei

Economisesti:

Adaugă la favorite

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Premix bio pentru Focaccia, fara gluten, 500g Biovegan

Premix bio pentru Focaccia, fara gluten, 500 g Biovegan

  • Vegan
  • Fără gluten
  • Rezultă o Focaccia de cca. 910g

INGREDIENTE: amidon de porumb*, făină integrală de orez*, amidon de tapioca*, făină albă de orez*, amidon de cartofi*, făină integrală de mei*, făină de porumb*, tărâțe de psyllium*, sare, pulbere din aluat de quinoa* (94% produse din făină de quinoa*, produse din făină de orez*), must de struguri concentrat*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE/ non-UE.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetică. 959 kJ / 227 kCal
Grăsimi, din care: 4,8 g
- acizi grași saturați 0,8 g
Carbohidrați, din care: 43 g
- zaharuri 1,1 g
Fibre 1,9 g
Proteine 2,0 g
Sare 1,2 g

Pentru a prepara Focaccia mai aveți nevoie de: 550 ml de apă, 5 linguri (50 ml) de ulei de măsline, 1 pliculeț de drojdie uscată (7 g), mixer manual cu cârlig pentru aluat.
Opțional: roșii uscate tăiate în jumătăți, sare și ierburi pentru presărare.

MOD DE PREPARARE:
1. Puneți amestecul de Focaccia într-un castron, amestecați-l cu drojdia uscată și apoi adaugați apa și jumătate din ulei. Frământați totul bine cu mixerul manual - mai întâi încet timp de 1 minut și apoi timp de 4 minute la cel mai înalt nivel.
2. Acoperiți cu un prosop umed și lăsați aluatul să crească într-un loc cald timp de 45 de minute.
3. Preîncălziți cuptorul la 200°C cu vantilați sau 225°C cu căldură de sus/de jos și puneți în cuptor un vas rezistent la cuptor umplut cu apă.
4. Se așează aluatul pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și se formează cu o spatulă un dreptunghi de aproximativ 25 x 30 cm. Lăsați aluatul să se odihnească din nou timp de 15 minute.
5. Puneți roșiile tăiate în jumătăți pe aluat, stropiți uleiul rămas peste aluat și presărați cu sare și ierburi.
6. Coaceți focaccia timp de 25 de minute în cuptorul ventilat sau 35 de minute cu căldură de sus/de jos.
7. Lăsați Focaccia să se răcească pe un grătar înainte de a o savura.

CONDIȚII DE PĂSTRARE: loc uscat și răcoros.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
PRODUCĂTOR: Biovegan GmbH. Germania.

Scrie un comentariu

Premix bio pentru Focaccia, fara gluten, 500g Biovegan

Premix bio pentru Focaccia, fara gluten, 500g Biovegan

Mix pentru focacia fara gluten.

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: