Niciun produs
Produs adăugat cu succes în coşul tău.
0 articole în coșul tău. Ai un produs în coş.
Alimente fara gluten - AlimenteSpeciale
Alimente fara gluten
Chipsuri Bio cu sare de mare si condimente, x 125g Trafo
Chipsuri Bio cu sare de mare si condimente,
Alimente fara gluten pentru pacientii cu Celiachie. Boala celiaca (numita si celiachie, intoleranta la gluten, enteropatie glutenica etc), este o boala autoimuna, care afecteaza aparatul digestiv, mai exact intestinul subtire care nu poate sa metabolize glutenul.
Subcategorii
Faina de cocos, orez, porumb, hrisca, naut, pesmet si gris fara gluten, mix pentru prajituri fara gluten.
Paine feliata, chifle de hamburger sau hot-dog, blat de pizza sau pentru shaorma toate adaptate dietei fara gluten.
Pastele fara gluten sunt din orez, hrisca, naut sau porumb, adaptate dietei pe care doresti sa o urmezi. Paste din legume: linte rosie si galbena, naut, hrisca, mazare verde, fasole neagra si multe alte forme.
La o persoana cu celiachie, alimentele fermenteaza si produc balonare, greata si diaree si se impune o dieta fara gluten. Fulgi, poridgi sau musli, cu fructe, ciocolata sau cu fibre toate pentru a fi mancate cu placere.
Glutenul este o proteina prezenta in toate ceralele. Boala celiaca este o afectiune autoimuna care impune o dieta fara gluten. Covrigei fara gluten, batoane, chips-uri, sticks-uri, snack-uri, cozonac fara gluten si napolitane.
Bauturile fara gluten pot oferi confort digestiv tuturor persoanelor chiar daca nu au intoleranta la acesta.
Produse variate pentru un regim de viata sanatos si diversificat. In aceasta categorie sunt supe, sosuri, creme, seminte si condimente. Semipreparatele pot fi solutia pentru toate persoanele ocupate dar atente la ceea ce consuma pe timpul zilei.