Categorii

Produse noi

Urmareste comanda Urgent Cargus

Dăruiește speranță copiilor și adulților cu boli incurabile aflați în îngrijirea HOSPICE Casa Speranței

Sprijină HOSPICE Casa Speranței și alătură-te celor care schimbă viețile semenilor diagnosticați cu o boală incurabilă prin grijă și compasiune, oferite necondiționat, cu scopul de a oferi demnitate și speranță.

De 27 de ani, misiunea HOSPICE este ca, în România, toți pacienții cu boli incurabile să beneficieze de servicii adecvate de îngrijire paliativă, la momentul potrivit, pentru a trăi cu demnitate fiecare clipă, alături de cei dragi.

Mii de români caută și găsesc alinare la HOSPICE Casa Speranței. Adulți și copii cu boli incurabile, împreună cu familiile lor, află ce înseamnă compasiunea de la sutele de profesioniști și de voluntari ai organizației. Până acum, peste 30.000 de pacienți au aflat ce este speranța.

Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții.

Organizația este recunoscută ca reper în materie de educație în îngrijirea paliativă, oferind cursuri de specializare pentru profesioniști din România și din străinătate.

Mulți dintre copiii și adulții aflați în îngrijirea fundației nu își mai pot imagina acum lupta cu boala fără ajutorul celor care le-au atins, mângâiat și pansat sufletele.

HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie făcute cu un efort uluitor.

Află mai multe despre HOSPICE Casa Speranței și despre cum poți sprijini activitatea fundației pe www.hospice.ro.