Faina, de soia, fara gluten, bio, 250g Bauckhof

BG-527117

BG-527117

Nou

Bauckhof

Bauckhof

Poate fi utilizata in preparate de brutarie, patiserie sau ca substitut de ou (1 lingura de faina cu 2 linguri de apa pentru 1 ou inlocuit). 

Mai multe detalii

In stoc

18.49 lei

Economisesti:

Adaugă la favorite

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Faina, de soia, fara gluten, bio, 250g Bauckhof

Poate fi utilizata in preparate de brutarie, patiserie sau ca substitut de ou (1 lingura de faina cu 2 linguri de apa pentru 1 ou inlocuit). Lant de productie garantat fara gluten, fara coloranti, fara conservanti.
Ingrediente: faina de soia* prajita.
Ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Sugestii de utilizare: Briose de soia fara gluten.
Ingrediente uscate:
100g de faina de soia, 80g de amidon de porumb,
60g faina de malai, 60g zahar, 3 lingurite de praf de copt,
1 baton de vanile sau esenta, un praf de sare.
Ingrediente umede: 235ml lapte de soia, 180g piure de fructe (optional).
Preparare: preincalziti cuptorul la 200°C.
Amestecati intr-un vas toate ingredientele uscate si in alt vas ingredientele umede.
Incorporati ingredientele uscate in cele umede si amestecati pana la obtinerea unui aluat suplu.
Puneti in 12 forme de briose si coaceti la 200°C, timp de cca 25 minute. Decorati dupa gust.
Valori nutritionale/100g: Valoare energetica – 436 kcal/1822kJ;
Lipide (g) – 20,9 din care saturate 3,3;
Glucide (g) – 12,5 din care zaharuri 5,4;
Fibre alimentare (g) – 10;
Proteine (g) – 44,5;
Sare (g) – <0,03.

Nota 
2016-12-11

Multumita

Cea mai la indemana proteina vegetala. Nu trebuie ratata aceasta faina, este din produsctie bio si certificata fara gluten.

    Scrie opinia ta !

    Scrie un comentariu

    Faina, de soia, fara gluten, bio, 250g Bauckhof

    Faina, de soia, fara gluten, bio, 250g Bauckhof

    Poate fi utilizata in preparate de brutarie, patiserie sau ca substitut de ou (1 lingura de faina cu 2 linguri de apa pentru 1 ou inlocuit). 

    30 alte produse din aceeași categorie:

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: