Produse noi

Urmareste comanda Urgent Cargus

Alimente medicale adulti 

.

Alimentele medicale sunt destinate persoanelor care si-au pierdut echilibrul nutritional. Sunt alimentele dietetice destinate unor scopuri medicale speciale cu administrare orala (ONS) sau cu administrare pe sonda.

Subcategorii

 • Alimente pentru Diabet

  Diabetul este una dintre cele mai raspandite boli cronice netransmisibile si cea mai frecventa boala endocrina. Se caracterizeaza prin tulburari ale metabolismului glucidelor si prin complicatii care afecteaza ochii, rinichii, nervii si vasele de sange. 

 • Alimente pentru...

  Sunt alimentele dietetice destinate unor scopuri medicale speciale cu administrare orala (ONS) sau cu administrare pe sonda. Alimente medicale au ca scop ingrijirea pacientilor oncologici si imbunatatirea calitatii vietii celor cu suferinte cronice sau critice, aflati in spital sau in ambulatoriu.

 • Suplimente Nutritive...

  Suplimentele nutritive contin nutrienti de inalta calitate: proteine, lipide si carbohidrati care sustin masa musculara ajutand organismul sa se refaca rapid dupa sau in timpul diverselor terapii sau diete.

 • Alimente cu Multifibre

  Fibrele sunt principii alimentare care provin in special din alimentele de origine vegetala: cereale, fructe si legume. Fibrele nu pot fi digerate de catre enzimele tractului digestiv acestea ajutand la eliminarea toxinelor din organism. 

 • Alte afectiuni metabolice

  Alimente medicale recomandate in diverse afectiuni digestive, renale, hepatice, pulmonare etc. Toate alimentele medicale sunt recomandate de catre medicul curant sau de catre nutritionistul pacientului! 

 • Dieta cetogenica adulti

  Dieta cetogenica presupune folosirea grasimilor ca sursa de energie si se adreseaza in special pacientilor cu epilepsie, indiferent de varsta si de forma afectiunii. De asemenea este recomandata si celor cu alte afectiuni neurologice (Alzheimer, Parkinson) şi cancere, in special de sistem nervos.