Categorii

Oferte speciale

Produse noi

Avem o echipa de consultanti, cu experienta intre 3 si 15 ani in acest domeniu de consiliere a clientilor.

Indrumam clientii nostri pentru a face cele mai bune si potrivite alegeri atat a produselor pentru probleme de sanatate cat si a produselor/alimentelor pentru un stil de viata armonios si sanatos.
Cate probleme de sanatate, tot atatea solutii! Iar specialistii de încredere sunt cei care iti ofera cele mai bune raspunsuri atunci cand sanatatea “te avertizeaza”! Recomandarea noastra este sa nu neglijati vizita periodica la medic şi sa tineti cont ca niciun pacient nu este identic cu altul, respectiv o solutie care este eficienta pentru unul nu este si pentru celalalt.

Echipa noastra de are colaborari stranse cu medici specialisti in diverse domenii (nutritie, diabet, pediatrie).

Puteţi solicita oricand sfatul specialiştilor noştri consultanţi 24/24h 7/7 zile la contact@alimentespeciale.ro sau de Luni pana Vineri intre orele 09:00 si 18:00 la telefoanele afisate.

Deci, reteta pe care www.alimentespeciale.ro o propune este:
- o platforma nou-nouta, responsive atat pentru device-uri cat si pentru nevoi,
- mii de produse de la furnizori selectati cu grija, verificati si autorizati.
- colegii nostri, putini dar omenoși, capabili de o nemasurata pasiune, pentru acest tip de activitate;
- un parteneriat cu cei mai mari furnizori de servicii de curierat pentru o livrare cat mai rapida si intacta a coletului.

Ce trebuie sa faceti? Sa ne acordati putina incredere prima data. Dupa aceea va veti convinge. Iar AlimenteSpeciale.ro va deveni locul vostru preferat pentru cumparaturile “starii de bine”.

Ţi-a fost util?