Urmareste comanda Urgent Cargus

Alimente medicale copii 

.

Alimentele medicale sunt destinate persoanelor care si-au pierdut echilibrul nutritional. Acestea au ca scop ingrijirea pacientilor bolnavi si imbunatatirea calitatii vietii celor cu suferinte cronice sau critice. Se adreseaza pacientilor copii, aflati in spital sau in ambulatoriu.

Subcategorii

 • Alergii si Intolerante

  Atat alergiile cat si intolerantele alimentare la copii necesita o atentie deosebita in alegerea alimentelor pentru dietele recomandate. Aici gasiti toate produsele alimentare speciale pentru aceste alergii sau intolerante. 

 • Fibroza Chistica

  Pacientii cu fibroza chistica trebuie sa aiba o dieta speciala, bogata in calorii, consumul crescut de lichide si exercitii fizice pentru a ajuta plamanii sa elimine mucusul in exces.

 • Alimente recomandate...

  Alimente medicale recomandate in caz de malnutritie, afectiune care apare atunci cand dieta unei persoane nu contine cantitatea suficienta de substante nutritive de care organismul are nevoie.

 • Suplimente Nutritive...

  Suplimentele nutritive hiperproteice contin nutrienti de inalta calitate: proteine, lipide si carbohidrati care sustin si ajuta organismul sa se refaca rapid dupa sau in timpul diverselor terapii sau diete.

 • PKU (Fenilcetonurie)...

  Fenilcetonuria (PKU) este o boala ereditara determinata de anumite anomalii cromozomiale. Fenilcetonuria (PKU) este singura boala genetica care poate fi tratata fara medicatie, doar printr-o alimentatie speciala.

 • Dieta cetogenica copii

  Dieta cetogenica presupune folosirea grasimilor ca sursa de energie si se adreseaza in special pacientilor cu epilepsie, indiferent de forma afectiunii, precum şi celor cu alte boli neurologice (Alzheimer, Parkinson) şi cancere, in special de sistem nervos.