Mix faina alba fara gluten x 1000g Hammer Muhle Măreşte

Mix faina alba fara gluten x 1000g Hammer Muhle

HM843036

HM843036

Nou

Hammer Muhle

Hammer Muhle

Mix faina alba fara gluten.

Mai multe detalii

in stoc

29.61 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision
Rating total Rating total:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

Vezi rating
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Adauga comentariu Vezi comentariile Vezi comentariile

Proprietati Mix faina alba fara gluten x 1000g Hammer Muhle

Fără gluten – fără grâu – fără lactoză* – ușor de preparat

Amestecul nostru de făină albă este similar tipul de făină 405, prin urmare, un clasic în fiecare bucătărie.

Poate fi folosit universal și este potrivit pentru toate prăjiturile, turtă dulce și aluatul clasic, pentru mâncărurile dulci și sărate, pentru pâine și prăjitură.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetică 1435 kJ/ 338 kcal
Grăsimi, din care: 0,8 g
- acizi grași saturați 0,1 g
Carbohidrați, din care: 79,5 g
- zaharuri 0,2 g
Fibre 2 g
Proteine 2,2 g
Sare 0,01 g

Sfat pentru rețetă: Chec însiropat de lămâie
Pentru o formă de copt de 25 cm
Ingrediente necesare: 250 g mix de făină albă fără gluten, 1 pliculeț praf de copt, 175 g unt nesărat, 200 g zahăr, 1 pliculeț zahăr vanilat, 4 ouă, o lămâie.
Mod de preparare: Se amestecă untul moale, zahărul și zahărul vanilat până se spumează, se adaugă treptat ouă. Se amestecă făina cu praful de copt și coaja de la o lămâie. La final se adaugă sucul de lămâie. Aluatul trebuie să fie vâscos, adăugați puțin lapte, dacă este necesar. Ungeți forma de copt și adăugați aluatul. Coaceți în cuptorul preîncălzit la temperatura de 160°C temperatură de sus / jos timp de aprox. 50 min. După răcire, decorați cu glazură de lămâie și coajă de lămâie.
Sfat: în loc de lămâie puteți folosi portocală.

Ingrediente: amidon de (cartofi, porumb), făină de porumb, făină de orez, agent de îngroșare: gumă de guar.
*=conținut rezidual de lactoză <0,1 g / 100 g

Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se consuma de preferință înainte de data inscripționată pe ambalaj.
Produs în Germania de: Hammermühle GmbH.

Scrie un comentariu

Mix faina alba fara gluten x 1000g Hammer Muhle

Mix faina alba fara gluten x 1000g Hammer Muhle

Mix faina alba fara gluten.

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: