Categorii

Oferte speciale

Produse noi

Produse originale. Certificate si garantate.

AlimenteSpeciale.ro inseamna un loc unde sa-ti poti face cumparaturile departe de grija ingredientelor suspecte de pe etichete sau a substantelor toxice, ascunse. Un loc din care tu, mamica, tatic, bunic şi nu numai tu, poti sa cumperi fara grija ce-i mai bun si mai curat pentru tine sau pentru cei dragi.

Produsele pe care le poti cumpara, le achizitionam numai de la producatori/furnizori autorizati.

Magazinul on-line AlimenteSpeciale.ro livreaza produse CERTIFICATE, adica acele produse verificate de un organism independent, care are grija ca normelor legale ale agriculturii sau productiei organice, bio, sau eco (legal, inseamna acelasi lucru) sa fie respectate.

Existam pe acesta piata din 2003 si in tot acest timp am deservit mii de clienti atat din Bucuresti cat si din toate colturile tarii. De fiecare data incarcam sa respectam cerintele clientilor si sa indeplinim procesul de vanzare la cele mai corecte standarde.

Nota explicativa despre ce inseamna produse organice:

- 100% organic – toate ingredientele continute sunt cultivate si produse organic. Eticheta 100% organic este certificata de una sau mai multe organizatii (ex: Ecocert – Franta, BDIH – Germania, Soil Association – Marea Britanie).

- Produs organic/certificat organic (95% ingrediente organice) – adica minim 95% din continutul de ingrediente este organic, restul fiind substante sintetice dintr-o lista scurta.

- Fabricat din ingrediente organice (70% continut organic) – aceste produse contin intre 70% si 95% ingrediente organice, care sunt specificate explicit pe eticheta.

- Mai putin de 70% continut organic – nu apare cuvantul “organic” pe eticheta, ci doar in lista de ingrediente, la cele obtinute pe cale naturala.

- Natural – astfel de produse contin foarte putine ingrediente organice, uneori chiar si sub 1%, deci nu te lasa pacalit de cuvantul “natural” pentru ca nu este acelasi lucru cu cosmeticele organice, cele pe care ti le doresti de fapt.

Ţi-a fost util?