Mix, de faina, fara gluten, pentru tarta de ovaz, Flambee, bio, 400g Bauckhof

BG-529784

BG-529784

Nou

Bauckhof

Bauckhof

Mix de faina pentru tarta de ovaz Flambee FARA GLUTEN pentru 2 tavi.

Mai multe detalii

in stoc

20.57 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Mix, de faina, fara gluten, pentru tarta de ovaz, Flambee, bio, 400g Bauckhof

 Fie vegan, vegetarian sau acoperit cu sunca, acest amestec de copt este potrivit pentru seara confortabila in doi. Pe geanta vei primi 1 foaie de tarta flambée, pe care o poti topi in functie de gustul tau si o poti servi ca gustare sau ca o masa fina. Pregatiti timp de 5 minute, coaceti timp de 10 pâna la 15 minute. Încercati versiunea clasica, dulce sau gourmet pe spatele pachetului.

Ingrediente: faina de ovaz* fara gluten, faina de orez*, amidon de porumb*, faina integrala de mei*, coji de psyllium macinate*, sare de mare, agent de îngrosare: guma xantan *provin din agrucultura ecologica

Timp de preparare: aproximativ 5 minute, timp de coacere: 10-15 minute.

Mai sunt necesare pentru preparare: 140 ml apa rece, 1 lingura otet de cidru de mere, 2 linguri ulei neutru

1. preîncalziti cuptorul la 250 °C caldura superioara/inferioara.
2. puneti apa, ulei si otet într-un castron si adaugati 1 plic de amestec de copt. Framântati ingredientele cu mixerul de mâna sau manual într-un aluat omogen.
3. se pune hartia de copt pe suprafata de lucru si se presara cu putina faina sau amidon. Se întinde aluatul subtire pe hârtia de copt 1-2 mm. Când aluatul a ajuns la dimensiunea foii, înaltimea aluatului este ideala.
4. trageti aluatul finit rulat cu hârtia de copt pe o tava de copt si acoperiti dupa cum doriti.
5. puneti flambée tarte în partea inferioara a cuptorului preîncalzit 250 ° C si coaceti timp de 10-15 minute, în functie de grosimea topping-ului.

Scrie un comentariu

Mix, de faina, fara gluten, pentru tarta de ovaz, Flambee, bio, 400g Bauckhof

Mix, de faina, fara gluten, pentru tarta de ovaz, Flambee, bio, 400g Bauckhof

Mix de faina pentru tarta de ovaz Flambee FARA GLUTEN pentru 2 tavi.

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: