Categorii

Produse noi

Urmareste comanda Urgent Cargus

Cum platesc

Plata contravalorii produselor achizitionate prin intermediul site-ului www.alimentespeciale.ro se poate face in urmatoarele variante:

1. Numerar, ramburs la livrare, COD - Cash On Delivery.
- Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare, persoanei care insoteste coletul (curierului). In momentul platii, clientul va primi chitanta cu contravaloarea achitata. Suma de plata trebuie sa coincida cu cea confirmata la finalizarea comenzii pe site, telefonic sau prin e-mail.

In cazul in care alegeti aceasta modalitate de plata exista o taxa de ramburs de 4 lei (cu TVA).

2. Transfer bancar (ordin de plata) in contul societatii SC FLAMA INVEST SRL.
-SC FLAMA INVEST srl va emite o factura proforma cu produsul/produsele dorit de catre client in vederea achitarii sumei prin banca.
-IBAN: RO12BTRL04301202H91267XX , BANCA TRANSILVANIA sucursala Unirii
-Livrarea produsului/produselor se va face dupa confirmarea platii.

3. Plata cu card bancar
- La finalul inregistrarii comenzii, aveti optiunea de a plati cu cardul accesand butonul "Plata cu card on line".
Pentru plata online prin card bancar sunt acceptate urmatoarele carti de credit/debit :
Visa/Visa Electron/ Maestro/ Mastercard/ Eurocard, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard.
Daca ati ales metoda de plata "Plata online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.
- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele www.alimentespeciale.ro sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic.
Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard.

In cazul in care lipsesc produse din stoc, contravaloarea lor va fi returnata in contul din care s-a facut plata, in ziua livrarii comenzii. In functie de banca pe care o are clientul, returul poate fi primit in 1-2 zile lucratoare.
Procesatorul de plati on-line este EuPlatesc https://www.euplatesc.ro/ro/

In cazul in care la finalizarea comenzii nu ati ales sa platiti online cu cardul dar ulterior va razganditi, puteti lua legatura cu unul dintre operatorii nostri si puteti opta sa primiti un link de plata pe mail. Accesand acel link puteti face plata comenzii online cu cardul.

Factura va fi generata electronic si poate fi gasita in contul clientului sau la nevoie solocitata prin intermediul email-ului. Factura poate fi adaugata in colet, la cerere, aceasta mentiune fiind facuta in momentul plasarii comenzii. 


Toate preturile afisate pe magazinul on-line www.alimentespeciale.ro includ TVA.

Ţi-a fost util?