Produs adăugat cu succes în coşul tău.
0 articole în coșul tău. Ai un produs în coş.
Magazinul nostru foloseşte cookie pentru a-ți oferi o experiență personalizată. Acceptă cookie pentru a te bucura de toate facilitățile magazinului nostru online.
Filtrează după
Se încarcă...
Dăruiește pentru HOSPICE Casa Speranței cat anume doresti
Dăruiește speranță copiilor și adulților cu boli incurabile aflați în...
Dăruiește pentru HOSPICE Casa Speranței - 10 lei
Dăruiește speranță copiilor și adulților cu boli incurabile aflați în...
Lintea rosie are un aport ridicat de proteine si fier si se gateste...
Dieta macrobiotica are continut redus de grasimi, ridicat de fibre, predominant vegetariana, punand accentul pe cereale integrale si legume.
Tempeh-ul este un produs alimentar traditional originar din Indonezia, avand la baza soia fermentata fiind recomandat in dietele vegetariene, fara gluten.
Tempeh-ul este un produs alimentar traditional originar din...
Ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Pasta Miso este un condiment japonez preparat din boabe de soia dupa o reteta traditionala, apreciat pentru aroma sa si proprietatile sale benefice.
Pasta Miso este un condiment japonez preparat din boabe de soia...
Bucatarie specifica: Bucatarie Japoneza
Bucatarie specifica: Bucatarie Japoneza
Ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Produsul se consuma cu legume, cu lipii sau uns pe paine.
Produsul se consuma cu legume, cu lipii sau uns pe paine.
Supa Miso instant cu alge marine bio.
Supa Miso instant cu alge marine bio.
Sos de tamari de origine Japonia.
Sos de tamari de origine Japonia.
Pasta Miso este un condiment japonez preparat din boabe de soia dupa o reteta traditionala, apreciat pentru aroma sa si proprietatile sale benefice.
Pasta Miso este un condiment japonez preparat din boabe de soia...
Bucatarie specifica: Bucatarie Japoneza
Bucatarie specifica: Bucatarie Japoneza
Otetul de orez brun se foloseste la condimentarea salatelor si este un ingredient de baza pentru prepararea sushi.
Otetul de orez brun se foloseste la condimentarea salatelor si este...
Bucatarie specifica: Bucatarie Japoneza
Bucatarie specifica: Bucatarie Japoneza
Agar agar ideal pentru jeleuri sau ca indulcitor pentru deserturi.
Agar agar ideal pentru jeleuri sau ca indulcitor pentru deserturi.
Seitan bucati - marinat in sos de soia si ghimbir. Produs vegan, cunoscut si sub denumirea de carnea vegetarienilor.
Seitan bucati - marinat in sos de soia si ghimbir. Produs vegan,...
Bucatarie specifica: Bucatarie Japoneza
Bucatarie specifica: Bucatarie Japoneza
Alge bio de culoare rosie bogate in Vitamina C, iod, fosfor si proteine, ideala pentru consum raw in salate si snacks-uri si hidratata in supe, orez, cuscus sau omlete.
Alge bio de culoare rosie bogate in Vitamina C, iod, fosfor si...
Sos de soia integral de origine Japonia.
Sos de soia integral de origine Japonia.
Sos bio utilizat traditional in gastronomia asiatica alaturi de legume, paste, orez, face parte din dieta macrobiotica.
Sos bio utilizat traditional in gastronomia asiatica alaturi de...
Bucatarie specifica: Bucatarie Japoneza
Bucatarie specifica: Bucatarie Japoneza
Bucatarie specifica: Bucatarie Japoneza
Bucatarie specifica: Bucatarie Japoneza
Alge rosii extrem de bogate in fibre cu proprietati de absorbtie mari, folosit ca gelifiant vegan la sosuri, jeleuri de fructe, inghetate de fructe, gemuri sau aspic.
Alge rosii extrem de bogate in fibre cu proprietati de absorbtie...
Alge bio provenite din Oceanul Atlantic, culese manual, fara gluten, utilizate ca atare sau la preparare de supa miso, salata, omlete, cus cus.
Alge bio provenite din Oceanul Atlantic, culese manual, fara...
Umeboshi se obtine prin deshidratarea, apoi murarea prunelor ume cu sare si frunze shiso, ceea ce le confera culoarea rosiatica. Fermenteaza in barili de lemn pentru aproximativ o luna, apoi sunt scoase si ucate la soare.
Umeboshi se obtine prin deshidratarea, apoi murarea prunelor ume cu...
Sos bio utilizat in bucataria macrobiotica produs dupa reteta traditionala japoneza din soia organica, bogat in proteine, favorizeaza digestia.
Sos bio utilizat in bucataria macrobiotica produs dupa reteta...
10 foi de alge nori pentru sushi sau pentru supe. produs foarte bogat (peste 35%) in proteine si fibre.
10 foi de alge nori pentru sushi sau pentru supe. produs foarte...
Agar agar este o gelatina vegetala, obtinuta din 8 varietati de alge rosii. Se poate folosi pentru marmelade, sosuri, preparate gelatinoase, preparate asiatice.
Agar agar este o gelatina vegetala, obtinuta din 8 varietati de...