Transport si livrare

Transportul si livrarea comenzilor de pe site-ul AlimenteSpeciale.ro
Livrarea produselor comandate pe magazinul www.AlimenteSpeciale.ro se realizeaza doar prin Curier Rapid (TNT, Fan Courier sau Bookurier).
Coletele vor fi sigilate. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac de catre client in momentul livrarii, respectiv se intocmeste un proces verbal de constatare, in prezenta reprezentantului firmei de curierat, prin care se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Site-ul AlimenteSpeciale.ro livreaza comenzi doar pe teritoriul Romaniei.
Coletele pot fi livrate la adresa de facturare sau la alta adresa mentionata de catre client (acasa sau la birou). In acest caz adresa va fi specificata in sectiunea "adresa de livrare" si va fi insotita de numele, prenumele si numarul de telefon ale persoanei care va primi comanda la adresa respectiva.
Comenzile cu o valoare mai mare de 250 lei (TVA inclus) vor fi livrate gratuit oriunde pe teritoriul Romaniei.
Costul transportului pentru comenzile din provincie a caror valoare nu depaseste 250 lei este de 19 leiNu se percepe taxa pentru kilometri suplimentari (in cazul in care livrarea se face in afara oraselor).
In Bucuresti, pentru comenzi cu valoare mai mare de 150 lei (TVA inclus) livrarea este gratuita.
Pentru comenzi cu valori mai mici de 150 lei (TVA inclus) taxa de transport este de 12 lei.
In magazinul on-line AlimenteSpeciale.ro nu exista comanda minima!
Se livreaza orice produs, indiferent de valoarea lui, daca acesta este confirmat ca fiind pe stoc.
Livrarea comenzilor se poate efectua in aceeasi zi sau in maxim 3 zile lucratoare (72 ore), in functie de disponibilitatea produselor pe stoc la furnizori sau alti factori (sfarsit de saptamana, conditii meteo, sarbatori legale, programul firmei de curierat etc).
Data estimata a livrarii va fi comunicata clientului in momentul confirmarii comenzii.

Ţi-a fost util?