Mix de faina pentru pizza fara gluten, 500g Hammer Muhle

PN-HM843050

PN-HM843050

Nou

Hammer Muhle

Hammer Muhle

Mix de faina pentru pizza fara gluten.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este în stoc

32.87 lei

Economisesti:

Adaugă la favorite

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Mix de faina pentru pizza fara gluten, 500g Hammer Muhle

Fără gluten – fără grâu – fără lactoză* – ușor de preparat

Amestecul nostru de făină fără gluten este ideal pentru pizza de toate tipurile și este potrivit și pentru ciabatta, focaccia sau tarte flambee. Puteți prepara și coace aluatul mai gros și aerisit sau subțire și crocant - decideți după gustul personal.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetică 1247 kJ/ 336 kcal
Grăsimi, din care: 0,5 g
- acizi grași saturați 0,1 g
Carbohidrați, din care: 80,6 g
- zaharuri 5,4 g
Fibre 2,1 g
Proteine 1,6 g
Sare 2,6 g

Rețetă pentru aluat de pizza (pentru 2 tăvi):
Puneți deoparte 3 linguri din Mix de făină pentru pizza fără gluten. Amestecați făină rămasă cu 7 g drojdie uscată și adăugați 300 ml de apă și 3 linguri de ulei de măsline. Acoperiți aluatul și lăsați să crească timp de 30 minute. Apoi frământați cu făină rămasă până când aluatul nu se mai lipește. Rulați aluatul cu un sucitor la grosimea dorită și ungeți marginile cu puțin ulei. Ungeți aluatul cu sos de roșii și presărați brânză după gust, coaceți în cuptorul preîncălzit la temperatură de 200 - 220°C temperatură de sus / jos timp de 20 – 30 minute (în funcție de grosimea aluatului).

Ingrediente: amidon de porumb, amidon de cartofi, făină de porumb, făină de orez, zahăr, sare, agent de îngroșare: gumă de guar.
*=conținut rezidual de lactoză <0,1 g / 100 g

Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se consuma de preferință înainte de data inscripționată pe ambalaj.
Produs în Germania de: Hammermühle GmbH.

Scrie un comentariu

Mix de faina pentru pizza fara gluten, 500g Hammer Muhle

Mix de faina pentru pizza fara gluten, 500g Hammer Muhle

Mix de faina pentru pizza fara gluten.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: