Niciun produs
Produs adăugat cu succes în coşul tău.
0 articole în coșul tău. Ai un produs în coş.
Mix bio pentru Dip vegan cu caju, fara gluten 37,5g Biovegan
Vegan. Fără gluten
Ingrediente: 45% FĂINĂ DE CAJU*, amidon de tapioca*, fulgi de cartofi*, sare, condimente* (ceapă*, usturoi*, boia de ardei*, turmeric*, piper negru*, chili*, roșii*), boia roșie*, boia verde*, pudră de sfeclă roșie*, praf de suc de lămâie*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE.
INFORMAȚII NUTRIȚIONALE | PER 100 G |
Valoare energetică | 340 kJ / 81 kcal |
Grăsimi, din care | 2,9 g |
acizi grași saturați | 0,8 g |
Carbohidrați, din care | 7,7 g |
zaharuri | 1,6 g |
Fibre | 1,4 g |
Proteine | 5,5 g |
Sare | 1,3 g |
Mod de preparare:
Pentru dip de brânză aveți nevoie și de:
250 ml bautura de soia neîndulcită
Notă: Rezultatul poate diferi atunci când utilizați alte băuturi vegetale (de exemplu, băutură de ovăz). Prin urmare, vă recomandăm să utilizați băutură de soia neîndulcită pentru dip de brânză. Puneți dip-ul cu brânză vegană într-o cratiță cu băutura de soia și amestecați energic cu un tel. Aduceți dip-ul la fierbere la foc mediu-mare, amestecând constant, până se îngroașă ușor. Te poți bucura de dip sub formă caldă sau rece!
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Conținut: 37,5 g
Producător: Biovegan GmbH. Germania.
Copyright © 2003-2024
FLAMA INVEST SRL | Sediu social: Bucuresti, Strada Splaiul Unirii, Nr. 168, Sector 4 | CUI: 15876859 | Reg. Com.: J40/14893/2003 | Obiect de activitate: 4719- Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vânzare predominantà de produse nealimentare | Punct lucru vanzari online: https://alimentespeciale.ro | Adresa punct de lucru: Sector 4, Strada Prasilei, Nr. 23, Bucuresti CUI 36053928 | CAEN 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul Caselor de comenzi sau prin internet | Autorizatie de functionare punct de lucru vanzari online: DSP Mun Bucuresti 2842/38444/14.12.2020 | Autorizatie DSVSA - 32395/25.02.2021