Zahar gelifiant 2:1 ecologic, fara gluten, 500g BioVegan

BG-15800

BG-15800

Nou

BioVegan

BioVegan

Biovegan zahăr gelifiant bio 2:1 pentru fructe clasice se compune din 2 părți fructe și 1 parte zahăr.

Mai multe detalii

in stoc

23.2 lei

Economisesti:

Adaugă la favorite

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Zahar gelifiant 2:1 ecologic, fara gluten, 500g BioVegan

Ingrediente: zahăr* brut din trestie, agent de gelifiere: pectina de mere. *provin din agricultura ecologica.

Biovegan zahăr gelifiant bio 2:1 pentru fructe clasice se compune din 2 părți fructe și 1 parte zahăr. Un pachet de zahăr gelifiant ajunge pentru 1 kg de fructe. Pentru gemuri de fructe sau jeleuri cu durată lungă de conservare. Zaharul integral din trestie de zahar foarte fin asigură o solubilitate optimă și un gust echilibrat.

Pentru prepararea gemurilor cu 500 g zahăr gelifiant 2 : 1: 1 kg de fructe şi 5 g sare de lămâie Vitavegan sau sucul de la o lămâie, un măr ras (după nevoie).
Prepararea cu fructe:
1. Se spală fructe impecabile, se lasă la scurs, eventual se scot sâmburii, şi se cântăreşte 1 kg de fructe.  Puneţi o farfurie mică în congelator pentru proba de gelificare.
2. Conţinutul plicului se pune într-o oală, împreună cu fructele şi sarea de lămâie sau sucul de la o lămâie. Se amestecă totul bine şi se pune pe foc amestecând continuu.
3. Se lasă cel puţin 3 minute să clocotească bine.
4. Proba de gelificare: după timpul de fierbere se pune o lingură din cantitatea de gem fierbinte pe farfuria răcită la congelator. În cazul în care compoziţia nu este destul de consistentă, mai trebuie fiartă câteva minute, iar apoi se repetă proba de gelificare.
5. Gemul fierbinte se pune în borcane curate, care se închid ermetic şi se pun timp de 5 minute cu capul în jos.

Prepararea jeleului din suc: Se folosesc 700 ml suc şi 500 g zahăr gelifiant Biovegan 2 : 1 şi se urmează etapele 2 -5.

Valori nutritive: kj: 1643 kcal: 393

grasimi: <0,1g

acizi grasi saturati: <0,1g

glucide: 95,9g

zaharuri: 95,9g

fibre: 1,3g

proteine: <0,1g

sare: <0,1g

Scrie un comentariu

Zahar gelifiant 2:1 ecologic, fara gluten, 500g BioVegan

Zahar gelifiant 2:1 ecologic, fara gluten, 500g BioVegan

Biovegan zahăr gelifiant bio 2:1 pentru fructe clasice se compune din 2 părți fructe și 1 parte zahăr.

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: