Vitamina C 1000 mg x 30cps Zenyth Măreşte

Vitamina C 1000 mg x 30cps Zenyth

ZENY00119

ZENY00119

Nou

Zenyth

Zenyth

Vitamina C este un antioxidant puternic, una dintre vitaminele esențiale, pe care corpul nostru nu le poate produce. Aceasta înseamnă că necesarul zilnic de Vitamina C ar trebui asigurat din exterior, prin alimentație: fructe, legume crude. 

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este în stoc

39.14 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision
Rating total Rating total:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

Vezi rating
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Adauga comentariu Vezi comentariile Vezi comentariile

Proprietati Vitamina C 1000 mg x 30cps Zenyth

Studii realizate în ultimii ani au arătat că fructele și legumele crude nu mai conțin aceeași cantitate de Vitamina C ca în urmă cu câteva decenii. Soluția pentru a ne asigura necesarul de Vitamina C și pentru a contracara infecțiile virale (răceală, gripă) este reprezentată de suplimentele alimentare.

Vitamina C 1000 mg: supliment cu Vitamina C pură
Produsul Vitamina C 1000 mg de la Zenyth este un supliment alimentar care conține 100% Vitamina C Pură (acid ascorbic), recomandat pentru întărirea imunității și reducerea simptomelor de răceală și gripă. Fiecare capsulă conține 1000 mg Vitamina C, doza optimă de atac în infecțiile respiratorii acute.

Vitamina C este recomandată pentru:

 • Întărirea imunității.
 • Funcționarea normală a sistemului imunitar.
 • Formarea de colagen în organism, colagen necesar pentru sănătatea vaselor de sânge, a sistemului osos, a ligamentelor, a pielii, a gingiilor și a dinților.
 • Susținerea nivelului energetic.
 • Menținerea metabolismului energetic normal.
 • Funcționarea normală a sistemului nervos.
 • Menținerea sănătății psihice.
 • Protecție antioxidantă – protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, produs de radicalii liberi.
 • Reducerea oboselii și extenuării.
 • Regenerarea formei reduse a vitaminei E.
 • Creșterea absorbției fierului.

Vitamina C și imunitatea

Vitamina C stimulează imunitatea de la nivel celular, având acțiune antivirală, antibacteriană, antitumorală. De asemenea, are acțiune antiinflamatoare și antioxidantă, contribuind la creșterea nivelului de glutation în sânge prin trecerea glutationului redus în forma sa activă.

Important pentru imunitate este și rolul detoxifiant al Vitaminei C, care participă la metabolizarea xenobioticelor (metale grele, pesticide, abuz de medicamente). În același timp, Vitamina C accelerează cicatrizarea rănilor și regenerarea țesuturilor.

Administrată de la primele semne ale unei viroze respiratorii, Vitamina C 1000 mg contribuie la reducerea simptomelor neplăcute și la scurtarea perioadei de boală.

Ingrediente
Vitamina C (acid ascorbic): 1000 mg/cps.
Capsulă: gelatină.
Proveniență: UE.

Produsul Vitamina C 1000 mg nu conține lactoză, gluten, stearat de magneziu, îndulcitori artificiali sau aditivi chimici.

Mod de administrare
1 capsulă pe zi, în timpul mesei, sau la recomandarea specialistului.
Capsula poate fi înghițită ca atare sau desfăcută și dizolvată pulberea în apă.

O capsulă conține 1000 mg vitamina C (acid ascorbic), reprezentând 800% VNR (Valori Nutriționale de Referință, cf. Regulamentului 1169/2011).

Poți consuma prea multă Vitamina C?
Una dintre cele mai frecvente întrebări despre Vitamina C este cea legată de doză. Doza zilnică recomandată de Vitamina C este de 80 mg, conform Regulamentului UE nr. 1169/2011, nevoile corpului însă sunt mai mari decât atât. Nu se întâmplă nimic dacă depășești această doză. Trebuie să știi că Vitamina C este o vitamină hidrosolubilă (solubilă în apă), din acest motiv ea nu poate fi stocată în corp.

Aceasta înseamnă că atunci când luăm o doză mai mare de Vitamina C, corpul își păstrează atât cât are nevoie, iar restul se elimină prin urină. Din moment ce corpul nostru nu stochează Vitamina C și nici nu își produce singur, este important să consumăm zilnic fructe, legume bogate în Vitamina C, iar în perioadele stresante, în sezonul rece să luăm zilnic un supliment cu Vitamina C.

Persoanele sensibile pot observa unele efecte neplăcute, de genul tulburărilor digestive, la dozele mari de Vitamina C. Specialiștii vorbesc despre o doză maximă tolerată de 2 g Vitamina C/administrare.

Atenționări
Supradozarea produsului poate cauza diaree, greață, senzație de arsură epigastrică, insomnie, crampe.
Produsul nu este recomandat persoanelor cu hipersensibilitate la acidul ascorbic.
Persoanele cu insuficiență renală, litiază renală, femeile însărcinate sau care alăptează, copiii vor stabili doza la indicația specialistului.

Vitamina C 1000 mg este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Condiții de păstrare: în flaconul original, bine închis, la loc uscat, ferit de lumină și căldură.

A se consuma de preferință înainte de data de expirare înscrisă pe ambalaj (a se vedea Exp și Lot pe capac).

Scrie un comentariu

Vitamina C 1000 mg x 30cps Zenyth

Vitamina C 1000 mg x 30cps Zenyth

Vitamina C este un antioxidant puternic, una dintre vitaminele esențiale, pe care corpul nostru nu le poate produce. Aceasta înseamnă că necesarul zilnic de Vitamina C ar trebui asigurat din exterior, prin alimentație: fructe, legume crude.