Ulei de masline extravirgin bio x 250ml Eliki Măreşte

Ulei de masline extravirgin bio x 250ml Eliki

Eliki

Eliki

Nou

Uleiul de masline Eliki este presat la rece, macinat in instalatii cu pietre de moara si 100% autentic extravirgin.  Este produs din soiul special de masline koutsourelia sau lianoelia. 

Mai multe detalii

In stoc

20.6 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision
Rating total Rating total:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

Vezi rating
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Adauga comentariu Vezi comentariile Vezi comentariile

Proprietati Ulei de masline extravirgin bio x 250ml Eliki

Provine din regiunea Aegialia din Grecia, nu contine uleiuri din alte parti ale Greciei si indeplineste conditia de denumire de origine protejata (DOP) si de indicatie geografica protejata (IGP). Aciditatea este in general intre 0,3 - 0,6%.
Nu contine nici un fel de aditivi.
Nu este un amestec de uleiuri de masline de calitati diferite, asa cum este adesea cazul cu uleiurile de masline existente pe piata.
Nu contine nici un alt tip de uleiuri (altul decat ulei de masline).
Este depozitat si ambalat in conformitate cu proceduri stricte de control si asigurare a calitatii, linia de ambalare functionand in conformitate cu sistemul de control al sigurantei alimentare HACCP.
Mai intai, sa raspundem la intrebarea “De ce ulei de masline grecesc?” Ce face ca uleiul de masline grecesc sa fie atat de unic?
Exista 800 milioane de maslini in lume, din care 700 milioane se gasesc in zona mediteraneana, iar din acestia 140 milioane in Grecia. Uleiul de masline este o componenta foarte importanta a dietei grecesti. Consumatorul grec este foarte pretentios cu privire la uleiul pe care il foloseste in alimentatia sa. Il cunoaste de foarte multi ani, s-a identificat cu acesta si nu va accepta sub nici o forma o calitate inferioara celei cu care este obisnuit. Uleiul de masline este considerat un aliment sacru in Grecia si nu se permit nici un fel de modificari ale acestuia. Grecia are legi care reglementeaza calitatea uleiului de masline, iar aceste legi sunt strict aplicate pentru protejarea consumatorului. Dar, mai important decat aceasta, este faptul ca agricultorii greci sunt foarte mandri de traditia pe care o au in productia de ulei de masline. Se acorda o grija deosebita fiecarei faze a procesului de productie a uleiului de masline, iar sistemul de imbuteliere si standardele sunt cu adevarat mentinute la nivel maxim.

DE CE ULEI DE MASLINE “Eliki”?
Raspunsul este simplu. Pentru ca Eliki are o istorie a producerii uleiului de masline la fel de veche ca si moneda de bronz din secolul 4 i.Hr. care provine din orasul antic Eliki.
Uleiul de masline extravirgin "Eliki" este special pentru ca vine la dumneavoastra direct de la fermierii greci din provincia Aegialia, fara nici un fel de aditivi, fara amestecuri de alte uleiuri si fara nici un fel de falsificare. Este produs exclusiv din soiul special de masline "koutsourelia" sau "lianoelia".
Uleiul de masline extravirgin "Eliki" este special pentru ca vine la dumneavoastra direct de la fermierii greci din provincia Aegialia, fara nici un fel de aditivi, fara amestecuri de alte uleiuri si fara nici un fel de falsificare. Este produs exclusiv din soiul special de masline "koutsourelia" sau "lianoelia".
Consumatorul obisnuit crede ca uleiul de masline este doar un simplu ulei de masline si nimic mai mult. Nu este deloc asa. Uleiul de masline este la fel de versatil ca si vinul si cu siguranta mai com plex si mai dificil de apreciat. Exista o gama larga de culori, arome si gusturi, care sunt caracteristice unei bune calitati a uleiului de masline; calitatea maslinei si echilibrul aromelor sunt conditii esentiale pentru uleiul de masline extravirgin. Fiecare soi de masline are caracteristicile sale distincte.
Uleiul de masline grecesc are propriile sale arome derivate din diferitele soiuri cultivate exclusiv in Grecia si din microclimatul si mediul special in care acesti maslini isi produc fructul. Prin urmare, compozitia uleiului de masline depinde, printre alte lucruri, de conditiile climatice, de calitatea solului si de soiul fructului. Astfel, fiecare ulei de masline are propria identitate in functie de locul in care este produs.

Uleiul de masline extravirgin “Eliki” provine dintr-o zona a Greciei care are un climat extrem de prielnic productiei de ulei de masline. Conditiile climatice speciale ale zonei cum ar fi marea, muntii care se afla la distanta mica de mare, soarele, cerul albastru senin, verile toride si iernile blande si solul care este bogat in elemente foarte apreciate de maslin contribuie la produce rea unui ulei de masline extravirgin de calitate extraordinara.
Uleiul de masline Eliki nu contine pesticide deoarece pulverizarea de pesticide a fost interzisa in Grecia in urma cu multi ani. In plus, calitatea speciala a uleiul de masline extravirgin Eliki este asigurata si de alti factori cum ar fi metoda traditionala de recoltare manuala a maslinelor, modul de macinare si procesare a acestora prin presare la rece, precum si modul de depozitare si imbuteliere a uleiului. Uleiul de masline grecesc este cel mai bun din lume, iar uleiul de masline extravirgin Eliki este in fruntea listei cu cele mai bune uleiuri de masline din Grecia.
Pe tot parcursul procesului de productie, temperatura este mentinuta la sub 35 grade Celsius. Instalatiile de producere a uleiului sunt inspectate de reprezentantii Uniunii Europene. Uleiul este pastrat in tancuri din otel inoxidabil in conditii de igiena stricta. Se efectueaza un control riguros al calitatii produsului brut, al fazelor intermediare si a produsului final. Caracteristicile de calitate indeplinesc, si in majoritatea cazurilor, depasesc cu mult standardele de calitate pentru ulei de masline extravirgin impuse de legislatia Uniunii Europene (U.E. 2568/91). Laboratorul in care se analizeaza aciditatea uleiul de masline este certificat ELOT-EN-ISO/IEC17025:2005.
Ca o recunoastere a calitatii deosebite a uleiul de masline Eliki, in anul 2002, American Tasting Institute, a declarat uleiul de masline extravirgin ELIKI castigator al premiului “American Taste Award".
Prin urmare, va oferim fara nici un fel de rezerve, urmatoarele garantii importante:
1. Uleiul de masline Eliki este 100% presat la rece, macinat in instalatii cu pietre de moara si autentic extravirgin.
2. Aciditatea este in general intre 0,3 - 0,6%.
3. Nu contine nici un fel de aditivi.
4. Nu este un amestec de uleiuri de masline de calitati diferite, asa cum este adesea cazul cu uleiurile de masline existente pe piata.
5. Nu contine nici un alt tip de uleiuri (altul decat ulei de masline).
6. Provine din regiunea Aegialia din Grecia, nu contine uleiuri din alte parti ale Greciei si indeplineste conditia de denumire de origine protejata (DOP) si de indicatie geografica protejata (IGP).
7. Este depozitat si ambalat in conformitate cu proceduri stricte de control si asigurare a calitatii, linia de ambalare functionand in conformitate cu sistemul de control al sigurantei alimentare HACCP.
8. Este un ulei de masline de cea mai inalta calitate si vi-l oferim la un pret unic si imbatabil de mic.
9. Gama bio a uleiului de masline Eliki este certificata de Organizatia pentru Inspectarea si Certificarea Produselor Organice in vederea conformarii cu cerintele CEE Reg. 2091/91 cu modificarile si completarile ulterioare.
10. Durata de valabilitate este de 1 an si va garantam ca nu se va rancezi.
Este un ulei de masline extravirgin de cea mai fina calitate care pastreaza toate proprietatile nutritive unice ale uleiului de masline!

Scrie un comentariu

Ulei de masline extravirgin bio x 250ml Eliki

Ulei de masline extravirgin bio x 250ml Eliki

Uleiul de masline Eliki este presat la rece, macinat in instalatii cu pietre de moara si 100% autentic extravirgin.  Este produs din soiul special de masline koutsourelia sau lianoelia. 

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: