Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/BIO 450g/565ml Niavis Măreşte

Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/BIO 450g/565ml Niavis

NIA07

Nou

Niavis

Uleiul de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in cosmetica naturista si in alimentatie datorita numeroaselor sale proprietati nutritive (Vitamina-E, vitamina K si minerale, cum ar fi de Fier ) si datorita continutului ridicat de grasimi saturate (acidul lauric).

Mai multe detalii

în stoc

43,93 lei

Economisesti:

Adaugă la favorite

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 150 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 250 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/BIO 450g/565ml Niavis

Uleiul de cocos se prezinta sub forma solida, iar la temperatura camerei sau la caldura se lichefiaza. Este ideal si pentru gatit fiind mai putin predispus la deteriorare atunci cand este incalzit la temperaturi inalte.
PRODUS VEGAN - FARA GLUTEN - 100% NATURAL
Cele mai importante beneficii ale Uleiului de Cocos :
- Echilibreaza hormonii
Uleiul de cocos este o grasime naturala care ajuta la nutritia hormonilor, fiind un bun hranitor pentru glandele suprarenale, dar si pentru tiroida.
- Energizeaza si stimuleaza metabolismul
Acest ulei ajuta la eliberarea de energie pe termen lung in corp, astfel stimuland metabolismul si accelerand arderea grasimilor.
- Stabilizeaza nivelul de zahar din sange
Eliberarea uleiului de cocos in corp se realizeaza de-a lungul mai multor ore. In acest mod, este furnizata o sursa de energie care mentine constant nivelul de zahar in sange.
- Trateaza candida
Uleiul de cocos contine acid lauric, cunoscut pentru proprietatile pe care le are impotriva acestei infectii.
- Imbunatateste imunitatea
Uleiul de cocos are in componenta acid lauric, care se transforma in monolaurin, o monoglicerida care anihileaza o gama larga de virusi, bacteriile gramnegative si protozoarele. In acest fel, reprezinta un bun tratament pentru diferite afectiuni deoarece intareste sistemul imunitar.
- Trateaza ulcerul
Acest ulei are proprietatea de a repara peretii intestinali, avand un efect mucilaginoscare ajuta la digestie si la reglarea tranzitului intestinal.
- Reduce febra
Uleiul este racoritor, demonstrand o eficienta fantastica in scaderea temperaturii corporale.
- Este remediu impotriva negilor
Pune putin ulei de cocos pe neg si apoi infasoara zona cu o fasa de pansat. Uleiul de cocos este un bun atifungic, care ajuta la eliminarea negilor. Aplica tratamentul timp de o luna, schimband fasa zilnic, si vei vedea rezultatele.
- Este un bun hidratant
Poti folosi uleiul de cocos pentru a beneficia de o hidratare completa a pielii, si de asemenea, pentru a preveni acneea si aparitia ridurilor.
- Este leac impotriva matretii
Fa-ti un amestec din ulei de cocos si ulei de rozmarin si aplica-l pe scalp. Maseaza usor si lasa-l sa actioneze peste noapte. A doua zi, spala-te normal si repeta tratamentul pana cand problema dispare.
- Vindeca arsurile solare
Uleiul are un efect racoritor, astfel fiind benefic pentru calmarea mancarimilor pielii, ce apar dupa arsurile solare.
Informatii nutritionale / 100g:
Energie 3764kj / 899Kcal,

Grasimi 99.38g, Proteine 0.2g, Carbohidrati 0g, Fibre <0.1g,  Sare <0.1g, Fier, Calciu
Recomandari de utilizare: Dupa preferinte / gust / reteta.
Ingrediente: 100% ulei de cocos virgin,obtinut prin presare la rece,  certificat GB-ORG-5


Bucatarie ciocolata de casa vegana, calit sau prajit, prajituri, fursecuri, patiserie, deserturi raw, smoothie-uri si shake-uri, batoane proteice, Caramele sanatoase pentru copii
Sanatate ajutor pentru mamicile care alapteaza, indepartare celulita, protejeaza gingiile, calmeaza acneea, accelereaza scaderea in greutate, Accelereaza regenerarea si cresterea firelor de par, imbunatateste calitatea somnului, Accelereaza regenerarea si cresterea firelor de par, antimicotic unghii, indeparteaza paduchii, grasimi esentiale pentru dezvoltarea fatului in sarcina, Cresterea starii de alerta mentala,Cresterea producerii de hormoni, evitarea alergiilor, remineralizarea dintilor,
Home made ulei masaj, ulei masaj pentru bebelusi, mascara si tus facute in casa, sampon solid facut in casa, deodorant natural, Pasta de dinti naturala, lotiune de corp cu magneziu, Lotiune anti-iritatii de scutec
Ingrijire externa Scrub de corp, epilare, curatare ten, demachiere, albire dinti, prevenire vergeturi, protectie solara, balsam de buze, hidratare ten, Antielectrizare par si descalcire, baza de dilutie uleiuri esentiale, remediu calcaie crapate, remediu antitantari, Evitarea expunerii la clorul din piscine,Accelereaza procesul de bronzare, Decolorarea petelor solare,Reface pielea, Ulei de barba
Uz casnic intretinere parchet si mobila, luciu incaltari din piele, luciu pentru ouale de Paste, curatarea argintariei

Nucile de cocos sunt parte vitala in dieta zilnica a unui numar mare de oameni, mai ales in zonele calduroase si umede unde se dezvolta palmierul de cocos. Miezul nucii de cocos este dens si plin de uleiuri naturale, si ofera o gama mare de nutrienti esentiali, facand din aceste nuci un element incredibil de nutritiv si accesibil pentru pupulatia locala. Primii locuitori ai tarii insulare se bazau pe un singur palmier pentru a hrani intreaga familie, deoarece acesta are capacitatea de a produce peste 200 de fructe pe an.
La fel cum abunda si se dezvolta in salbaticie, palmierul de cocos este cultivat destul de intens si in alte zone ale globului. Este estimat ca Filipine de una singura este capabila sa produca peste 2 milioane de tone de nuci proaspete de cocos pe an. Acesta industrie ofera locuri de munca localnicilor in zone unde rata de somaj ar fi peste limita de mare, acesta fiind alt avantaj al culturilor de cocos aduse comunitatii.
Palmierii de cocos au capacitatea de a coloniza rapid suprafete noi si pot fi adesea intalniti de-a lungul tarmului. Fructele de cocos cazute din palmier sunt carate de catre curenti oceanului catre noi teritorii si asa are loc extinderea lor. Copacii maturi ajung pana la 9 metri inaltime si incep sa produca fructe in jurul varstei de 7 ani. Un palmier de cocos tipic poate trai pana la 80 de ani, producand fructe pe tot parcursul anului.
Palmierul produce flori de cocos atat feminine cat si masculine care infloresc in perioade diferite, astfel incat un copac de cocos sa nu se poata poleniza de unul singur. Atunci cand o nuca de cocos matura cade din palmier si este lasata sa creasca, aceasta va dezvolta un mugure, ce se va inalta printr-unul din “ochii” nuci de cocos si se va hrani din miezul nucii de cocos pana cand va putea forma radacini.
Cum se obține uleiul de cocos
Nucile de cocos din care se produce uleiul nostru de cocos sunt cultivate pe plantatiile organice din Filipine. Aceste plantatii ofera locuri de munca comunitatii locale, in special femeilor care au astfel posibilitatea sa lucreze aproape de casele lor, fiind angajate ca tehnicieni de laborator, contabile sau personal de curatenie. Suntem mandri sa fim asociati cu o organizatie ce are un astfel de nivel de etica, lucrand cu grija si consideratie pentru comunitatea locala. In plus pentru a oferi locuri de munca regulate si o compensatie financiara corecta pentru toti angajatii, furnizorul nostru de nuci de cocos finanteaza si educatia locala si ofera pachete de provizii pentru a-si ajuta angajatii sa isi hraneasca intreaga familie.
Nucile de cocos se produc pe tot parcursul anului, asa ca nu este vorba de recolta anuala; nucile de cocos mature trebuie taiate manual cu ajutorul unei macete. Apoi sunt desfacute pentru a indeparta coaja exterioara dura si aspra care este arsa ca si combustibil. Continut alb al nucii este separat si urmeaza a fi spalat. Miezul uscat al nucilor de cocos se numeste copra- din acest copra uscat este obtinut uleiul de cocos de slaba calitate, si este obtinut prin prelucrare chimica si la temperaturi inalte.
Uleiul nostru de cocos este facut din miezul proaspat si umed al nucii de cocos care este presat la rece pentru a putea obtine cel mai fin ulei de cocos.
Miezul curat este presat mecanic la rece pana cand se obtine un ulei bogat, ce este colectat si purificat prin simpla filtrare sau centrifugare, astfel incat numai cel mai pur ulei de cocos ajunge la linia finala de productie.
Uleiul de cocos este ideal pentru gatit, deoarece moleculele componente sunt stabile la temperaturi ridicate si nu permit oxidarea.
Uleiul nostru virgin poate fi folosit in siguranta la gatit, si pastreaza o placuta aroma de cocos, care va completa cu succes rete benefice organismului uman.
Stiati ca...
Uleiul de cocos este solid pana la temperatura de 250 C, iar peste aceasta temperatura el devine lichid, fiind o proprietate normala si specifica acestui tip de produs?
Astfel, uleiul de cocos poate fi utilizat atat pentru gatit, cat si pentru uz cosmetic, in ambele forme ale sale.


Tara de provenienta: Sri Lanka

Scrie un comentariu

Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/BIO 450g/565ml Niavis

Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/BIO 450g/565ml Niavis

Uleiul de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in cosmetica naturista si in alimentatie datorita numeroaselor sale proprietati nutritive (Vitamina-E, vitamina K si minerale, cum ar fi de Fier ) si datorita continutului ridicat de grasimi saturate (acidul lauric).

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: