TUSSODEP sirop Dr. Phyto x 150ml, de la 6 luni

6426282890032

6426282890032

Nou

Dr Phyto

Dr Phyto

TUSSODEP sirop, combinatie de fitoextracte standardizate si nutraceutice, este eficient in afectiuni ale cailor respiratorii superioare si inferioare, calmand tusea iritativa si productiva. De prima intentie in tuse iritativa, productiva, acuta si persistenta.

Mai multe detalii

In stoc

70.3 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision
Rating total Rating total:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

Vezi rating
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Adauga comentariu Vezi comentariile Vezi comentariile

Proprietati TUSSODEP sirop Dr. Phyto x 150ml, de la 6 luni

•    Are efect de bariera protejand mucoasa impotriva agentilor externi iritanti
•    Calmeaza tusea productiva cu efect emolient, expectorant si fluidifiant al secretiilor bronsice
•    Contribuie la apararea organismului impotriva bacteriilor, virusurilor si radicalilor liberi.
Ingrediente:

Compozitie* gheara pisicii (Uncaria tomentosa), propolis, nalba mare (Althaea officinalis)/(4:1), lichen de piatra (Cetraria islandica)/(4:1), cimbru de cultura (Thymus vulgaris)/(4:1), castan (Castanea vesca)(1:200), echinacea (Echinacea angustifolia)/(1:1), roua cerului (Drosera rotundifolia)/(1:1), troscot japonez (Polygonum cuspidatum), portocala dulce (Citrus sinensis)

* extracte standardizate
TUSSODEP sirop nu contine zahar, gluten si lactoza.
Nalba mare si lichenul de piatra
Datorita mucilagiilor continute, au rol emolient, antitusiv si antiinflamator, se umfla in contact cu apa formand un strat protector pentru mucoasa inflamata, fiind astfel indicate in tratamentul afectiunilor bronhopulmonare, bronsite, traheite si pertussis. Lichenul de piatra este recomandat in tratamentul afectiunilor de tract respirator intrucat actioneaza asupra catarului bronsic, faciliteaza expectoratia si calmeaza tusea.
Cimbrul de cultura
Este folosit ca antiseptic, mucoreglator si expectorant in tratamentul afectiunilor sistemului respirator. Contine flavonoide cu actiune spasmolitica asupra musculaturii netede, triterpene cu actiune antiinflamatoare si ulei volatil cu proprietati antimicrobiene. Are si actiune antitusiva si spasmolitica: astfel ca cimbrul este utilizat in bronsite acute si cronice si stari catarale.
Castanul si roua cerului
Castanul are proprietati expectorante, fiind folosit in afectiuni ale sistemului respirator. Este considerat un sedativ eficient, capabil sa actioneze direct asupra tusei. Are si actiune bacteriostatica.
Eficient in tratamentul pertussis-ului. Roua cerului este recomandata in tratamentul afectiunilor bronsice caracterizate prin spasme, ca bronsita astmatica si astmul alergic, si in tratamentul pertussis-ului.
Gheara pisicii
Alcaloizii oxindolici din scoarta au actiune imunomodulatoare, polifenolii au proprietati antiinflamatoare si contribuie la stimularea sistemului imunitar, glicozidele triterpene au rol antiinflamator si antiviral.
Actiunea imunomodulatoare determina stimularea fagocitozei realizate de macrofage si potentarea activitatii celulelor NK si a limfocitelor T citotoxice. Are efect similar unor interferoni umani.
Actiunea antivirala se explica prin inhibarea ADN polimerazei si transcriptazei inverse implicate in replicarea virusului. Proprietatile antiinflamatoare se datoreaza inhibarii productiei de citokine proinflamatoare ca TNF alfa si probabil si activitatii antioxidante.
Resveratrolul
Este o fitoalexina, produsa de numeroase plante cand sunt atacate de agenti patogeni. Actiunea asupra sistemului imunitar se datoreaza inhibarii proliferarii de limfocite, citotoxicitatii mediate celular si productiei de citokine.
Activitatea antioxidanta se explica prin efectul inhibitor privind productia de anioni superoxizi si peroxid de hidrogen realizata de macrofage. Activitatea antiinflamatoare se datoreaza inhibarii ciclooxigenazei, reducand sinteza de prostaglandine.
Propolisul si echinacea
Actiunea antiinflamatoare a propolisului se explica prin inhibarea sintezei de prostaglandine si leucotriene realizate de macrofage si eliberarea histaminei ca raspuns la stimulii inflamatori.
Are actiune antivirala, bacteriostatica si bactericida impotriva unor stafilococi si streptococi. Creste rezistenta organismului impotriva virusurilor si bacteriilor prin stimularea sintezei de anticorpi si activitatii leucocitelor si macrofagelor.
Polizaharidele din echinacea sustin imunitatea prin activarea fagocitozei si stimularea fibroblastelor.
Ambele principii au actiune antivirala si antibacteriana prin inhibarea hialuronidazei, reducand astfel caracterul invaziv al microorganismelor patogene.

Administrare:
Copii 6 luni-1 an: 2,5 ml dizolvati in apa de doua ori pe zi, la nevoie, la o ora distanta de mese
Copii 1-3 ani: 5 ml dizolvati in apa de doua ori pe zi, la o ora distanta de mese
Copii 3-6 ani: 7,5 ml dizolvati in apa de doua ori pe zi, la o ora distanta de mese
Copii 6-12 ani: 10 ml, dizolvati in apa de doua ori pe zi, la o ora distanta de mese
Adulti: 20 ml de doua ori pe zi, la o ora distanta de mese
 


Scrie un comentariu

TUSSODEP sirop Dr. Phyto x 150ml, de la 6 luni

TUSSODEP sirop Dr. Phyto x 150ml, de la 6 luni

TUSSODEP sirop, combinatie de fitoextracte standardizate si nutraceutice, este eficient in afectiuni ale cailor respiratorii superioare si inferioare, calmand tusea iritativa si productiva. De prima intentie in tuse iritativa, productiva, acuta si persistenta.

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: