Tortellini BIO cu ciuperci si ceapa x 250g DAngelo Pasta

PN-DA2420

PN-DA2420

Nou

D'angelo

D'angelo

in stoc

15.85 lei

Economisesti:

Adaugă la favorite

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Tortellini BIO cu ciuperci si ceapa x 250g DAngelo Pasta

Tortellini BIO cu ciuperci si ceapa, 250g D’Angelo Pasta

- Paste proaspete din griș de grâu dur fără ouă!
- Pentru 2-3 porții
- Se obțin 450 de g de paste gătite

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: per 100 g

Valoare energetică   Valoare energetică  1232 kj / 292 kcal

Grăsimi, din care: 4,3 g

- acizi grași saturați 0,8 g

Carbohidrați, din care: 53,0 g

- zaharuri 1,9 g

Fibre 3,4 g

Proteine 8,6 g

Sare 0,91 g



Sugestie de preparare:
Ingrediente:

- 250g paste Tortellini
- ½ ceapă
-100 ml lapte de cocos
- piper negru
- 100g ciuperci proaspete de sezon
- 1 cățel de usturoi
- 1 legătură de pătrunjel proaspăt
- 3 liguri de ulei de măsline
- amestec de sare condimentată

Preparare:
Gătiți pastele noastre în conformitate cu instrucțiunile. Se spală ceapa și se taie în bucăți lungi de aproximativ 3 cm. Decojiți cățelul de usturoi. Tăiați ciupercile curățate în bucăți subțiri. Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie, adăugați ceapa și usturoiul și prăjiți ușor. Adăugați apoi ciupercile și lăsați în tigaie timp de aprozimativ 10 minute la foc mediu, amestecând ușor. Apoi adăugați pastele și amestecați bine. Adăugați laptele de cocos. Adăugați piperul negru și sarea condimentată și puneți pe o farfurie preîncălzită.
Garnisiți cu pătrunjel proaspăt, mărunțit și serviți imediat.

Preparare paste:
Puneți pastele în 2.5 litri de apă sărată (1 linguriță de sare per litru de apă) care fierbe ușor, pentru 12-15 minute până devin "al dente".

Ingrediente: aluat: griș din grâu dur*, apă. | Umplutura: (26%): pesmet* (făină de grâu*, drojdie*), ciuperci* (30%), fulgi de cartofi*, ceapă*, grăsime de palmier*, sare de mare, emulgatori: lecitină din soia*, usturoi*, piper*.
*din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE.
Poate conține urme de: țelină și lapte.

Conținut: 250g
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: D’Angelo Pasta GmbH

Scrie un comentariu

Tortellini BIO cu ciuperci si ceapa x 250g DAngelo Pasta

Tortellini BIO cu ciuperci si ceapa x 250g DAngelo Pasta

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: