Niciun produs
Produs adăugat cu succes în coşul tău.
0 articole în coșul tău. Ai un produs în coş.
Taitei bio,fara gluten, din orez brun, 220g Yakso
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură non-UE.
Fără gluten
Orez brun 100%
Mod de preparare:
Preparare sub formă de supă:
1.Înmuiați tăiței din orez în apă pentru 15 minute până se înmoaie.
2.Scurgeți apa și fierbeți tăițeii din orez în apa. Amestecați din când în când.
3.Fierbeți supa de pui, carnea și legume.
4.Adăugați carnea gătită, puiul și legumele. Adăugați sos de soia, sare și piper după gust.
5.Turnați supa în bolul cu tăiței, ceapă verde tăiată și serviți. Poftă bună!
VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetică 1549 kJ / 370 kcal
Grăsimi, din care: 3 g
- acizi grași saturați 0 g
Carbohidrați, din care: 78 g
- zaharuri 0 g
Fibre 3 g
Proteine 9 g
Sodiu 0,01 g
Preparare prin prăjire rapidă:
1.Înmuiați tăiței din orez în apă pentru 15 minute până se înmoaie
2.Scurgeți apa și tăițeii din orez sunt gata pentru prăjit.
3.Prăjiți tăițeii din orez în tigaie. Adăugați sos. Prajiți până sunt bine gătiți.
4.Adăugați carnea dvs. preferată, și ou.
5.Gata pentru servit. Poftă bună!
Conținut: 220g
Condiții de păstrare: a se păstra într-un loc răcoros, întunecat și uscat.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: FZ Organic Food, Olanda
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
Copyright © 2003-2024
FLAMA INVEST SRL | Sediu social: Bucuresti, Strada Splaiul Unirii, Nr. 168, Sector 4 | CUI: 15876859 | Reg. Com.: J40/14893/2003 | Obiect de activitate: 4719- Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vânzare predominantà de produse nealimentare | Punct lucru vanzari online: https://alimentespeciale.ro | Adresa punct de lucru: Sector 4, Strada Prasilei, Nr. 23, Bucuresti CUI 36053928 | CAEN 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul Caselor de comenzi sau prin internet | Autorizatie de functionare punct de lucru vanzari online: DSP Mun Bucuresti 2842/38444/14.12.2020 | Autorizatie DSVSA - 32395/25.02.2021