Produs adăugat cu succes în coşul tău.
0 articole în coșul tău. Ai un produs în coş.
Sos bio utilizat in bucataria macrobiotica produs dupa reteta traditionala japoneza din soia organica, bogat in proteine, favorizeaza digestia.
Produse bio, bogat in proteine, fara gluten
Gramaj: 250ml
Descriere produs: sos bio produs din boabe galbene de soia si grau prajite, macinate si amestecate cu sare, acest sos shoyu contine proteine si numeroase enzime care favorizeaza digestia si dezvolta flora intestinala. Este utilizat fracvent in bucataria macrobiotica ca si condiment si pentru prepararea de bauturi folosite ca remedii pentru anumite afectiuni fizice.
Produse dupa o reteta traditionala japoneza sosurile Shoyu si Tamari produse in Statele Unite ale Americii ofera produse cu calitati organoleptice si nutritive speciale. A fost introdus in Japonia la sfarsitul sec.al VII-lea de catre calugarii budisti, care il foloseau pentru a da alimentelor o anumita aroma de carne.
Conform traditiei, fermentarea se face intr-un butoi de cedru si este produsa de anumite specii de ciuperci, numite "pop", care fac parte din specia Aspergillus oryzae sau Aspergillus sojae. La sfarsitul fermentatiei, sosul este presat pentru a se obtine lichid, care este apoi filtrat si pasteurizat adesea chiar inainte de imbuteliere.
Ingrediente: boabe de soia*, sare marina, grau*
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros
Tara de origine: Agricultura non UE
Fabricat: USA
Recomandari de utilizare: Ideal pentru a aroma si condimenta legumele, cerealele, pestele si carnea, sosul de soia poate fi folosit si la gatit.
Certificator: Bioagricert, Certificat: IT-BIO-007
Valoare energetica la 100g 65kcal sau 238kJ
Proteine 11.7g
Glucide 6g din care zaharuri 0.4g
Lipide 0.6g din care acizi grasi saturati 0.1g
Sare 15.2g
Fibre 0.8g
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: