Produs adăugat cu succes în coşul tău.
0 articole în coșul tău. Ai un produs în coş.
Sos bio de soia Tamari Yaemon x 250ml La Finestra sul Cielo
Sosul Tamari este produs din cele mai bune ingrediente prin prelucrare speciala, care presupune uscarea lenta pe covorase de bambus a boabelor de soia imbogatite cu ferment. Asezonarea succesiva timp de 2 ani in butoaie de cedru si conservarea asigurata exclusiv prin adaugarea de Mirin (in locul alcoolului sau zaharului, asa cum se procedeaza in productia industriala a sosului Tamari), dau nastere unui sos de soia cu gust bogat si de neegalat.
Tamari confera un gust delicios pentru paste, cereale, verdeturi, alge, proteine vegetale, peste si supe. Poate fi folosit ca atare, la preparate gatite, sau in sosuri. Tamari este un sos obtinut din soia fermentata in mod natural, cu gust mai bogat si dens decat sosul de soia shoyu.
Certificari Agricultura non UE Certificat ecologic IT BIO 014, operator controlat nr 8473
Valori nutritionale 100ml de produs contin in medie:
Valoare energetica: 367kj/87kcal;
Grasimi: 0g (din care grasimi saturate 0g),
Carbohidrati: 4.8g (din care zaharuri 0g),
Fibre: 4g,
Proteine: 15g,
Sare: 13.6g.
Ingrediente: *Soia bio 46,3%, apa, sare de mare, *mirin bio (*orez dulce bio, apa, *orez bio), *faina bio de orz, koji (Aspergillus oryzae). *ingrediente din agricultura biologica.
Alergeni: Contine gluten, soia, orz
Modalitate de utilizare Poate fi folosit ca atare, la preparate gatite, sau in sosuri.
Pastrare si conservare A se pastra la loc uscat si racoros. Dupa deschidere, a se pastra la frigider.
Producator: La Finestra sul Cielo
Produs in: Japonia
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: