Sirop eco de artar (grad C) x 250ml La Finestra sul Cielo Măreşte

Sirop eco de artar (grad C) x 250ml La Finestra sul Cielo

1ACER

Nou

La Finestra Sul Cielo

Seva se recolteaza de la sfarsitul lunii februarie pana la jumatatea lunii aprilie, din pomii in varsta de cel putin 30 de ani, direct in butoaie.

Mai multe detalii

In stoc

42,39 lei

Economisesti:

Adaugă la favorite

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 150 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 250 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Sirop eco de artar (grad C) x 250ml La Finestra sul Cielo

Pentru 1 litru de sirop este nevoie de 40-50 litri de suc de la artar. Este un produs unic deoarece gustul si culoarea siropului variaza pe parcursul sezoanelor.
Pe masura ce sezonul avanseaza continutul de fructoza si de glucoza al siropului de artar creste, in timp ce continutul de zaharoza se diminueaza usor. Ca si zaharurile, si celelalte componente naturale prezente in seva de artar se modfica si ele pe parcursul sezoanelor (aminoacizii, mineralele). Aceste transformari in compozitia sevei de artar antreneaza o schimbare a culorii si a gustului siropului de artar.
La inceputul sezonului siropul este in general clar si gustul usor dulce (sirop de clasa Extra-Clara, Clara sau Medium C sau D). Acesta este momentul in care oligo-elementele sunt prezente in cea mai mare masura in sirop. Gustul sau este mai intens.
Siropul este de grad C (obtinut de la finalul recoltarii, mai concentrat in minerale), bogat in trei elemente esentiale cum ar fi: calciul, fierul si vitamina B1. Contine un surplus de magneziu, de fosfor si de vitamine din care mai ales de vitamina B2. Este un sirop natural (obtinut printr-un proces de transformare non chimic), nu este rafinat si de aceea este bogat in minerale si are un gust usor dulce.
Siropul de artar se utilizeaza frecvent ca indulcitor in diferite produse de patiserie, compoturi de fructe, fructe confiate, salate de fructe, in muesli, iaurt.
Gramaj: 250 ml
Producator: La Finestra sul Cielo
Produs in Canada
Agricultura non UE
Certificat ecologic IT BIO 014, operator controlat 8473
Declaratie nutritionala 100g de produs contin in medie:
Valoare energetica: 1145kj/269 kcal
Grasimi: 0g ( din care grasimi saturate 0g),
Carbohidrati: 67,38g (din care zaharuri 59,92g),
Fibre: 0g,
Proteine: 0g,
Sare:0,02g.
Ingrediente: *Sirop bio de artar.
*=ingrediente din agricultura ecologica.

A se pastra in loc uscat si racoros. Dupa deschidere, a se pastra la frigider.

Scrie un comentariu

Sirop eco de artar (grad C) x 250ml La Finestra sul Cielo

Sirop eco de artar (grad C) x 250ml La Finestra sul Cielo

Seva se recolteaza de la sfarsitul lunii februarie pana la jumatatea lunii aprilie, din pomii in varsta de cel putin 30 de ani, direct in butoaie.

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: