Sirop, din sfecla de zahar, bio, 450g Bauckhof

BG-404065

BG-404065

Nou

Bauckhof

Bauckhof

Siropul nostru de sfeclă Demeter este produs ușor, sirop obținut integral din sucul de sfeclă fără adăugarea de agenți chimici.

Mai multe detalii

In stoc

23.65 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Sirop, din sfecla de zahar, bio, 450g Bauckhof

Ingrediente: sfecla de zahar bio

Pentru siropul nostru de sfeclă de zahăr Bauckhof, folosim materii prime Demeter care nu sunt produse doar într-o cultură biologică controlată, ci într-o cultivare regională biodinamică. Îngrășăminte organice și plante medicinale promovează în special fertilitatea naturală și vitalitatea pământului și a plantelor. 

Utilizare:
Folositi ca o crema tartinabila, la clătite, pentru a îndulci toate produsele lactate, pentru deserturi și pentru coacere. Siropul de sfeclă Demeter are o aromă deosebit de blândă și pură. Un gust ușor prăjit se datorează conținutului ridicat de minerale.

Siropul nostru de sfeclă Demeter este produs ușor, sirop obținut integral din sucul de sfeclă fără adăugarea de agenți chimici. În primul rând, sfecla este spălată cu apă limpede, încălzită în abur, fiartă moale și tocată. Așa-numita bezea este presată, sucul rezultat este evaporat în vid și îngroșat ușor în sirop.

Productie:

In anii 1960, numarul total de produse ecologice, producatori și comercianți cu amănuntul era încă mic. Gama nu a fost completă. Produsele organice din regiunea noastră erau uneori comercializate încă ca produse convenționale, deoarece nu existau oportunități de vânzare pentru produsele ecologice.

Sfecla noastră de zahăr crește în nordul Germaniei în ferme biodinamice Demeter, la care avem parteneriate de lungă durată. Nu se folosesc pesticide chimice sau îngrășăminte în cultivarea biodinamică, astfel încât siropul de sfeclă de zahăr organic Bauckhof rămâne pur în mod natural.

In siropul de sfecla de zahar Demeter zaharul nu este continut izolat, ci în legătură organică cu minerale, vitamine, fier și potasiu.

Fără utilizarea organismelor modificate genetic sau a materiilor prime modificate genetic, fără utilizarea conservanților și a aditivilor. Analiza reziduurilor aditivilor individuali.

Țara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Germania

Țara de procesare: Germania

Produs organic: da

Ponderea ingredientelor organice: 100% organic

Declarație nutrițională pentru 100g:
valoare energetică: 1304kJ/308kcal
grăsimi: 0,2g
acizi grași saturați: <0,1g
glucide: 71g
zaharuri: 66g
fibre: 4,5g
proteine: 2,8g
sare: 0,5g

Scrie un comentariu

Sirop, din sfecla de zahar, bio, 450g Bauckhof

Sirop, din sfecla de zahar, bio, 450g Bauckhof

Siropul nostru de sfeclă Demeter este produs ușor, sirop obținut integral din sucul de sfeclă fără adăugarea de agenți chimici.

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: