Produs adăugat cu succes în coşul tău.
0 articole în coșul tău. Ai un produs în coş.
Risotto cu hribi fara gluten x 280g Gefro
RISOTTO CU HRIBI, 280G GEFRO
Vegan. Fără gluten.
Ingrediente: orez, hribi(4.19%), ceapă, morcovi, dovlecel.
Mod de preparare:
1. Amestecul de risotto se călește în 2-3 linguri de ulei de măsline Gefro, până când devine lucios.
2. După gust se adaugă un strop de vin alb și se lasă să fiarbă.
3. Puțin câte puțin se adaugă 1 L de supă Gefro amestecând continuu circa 20-25 de minute. Orezul trebuie să fie cremos, dar „al dente”.
4. După plac se poate adăuga puțin ulei de hribi Omega 3 Gefro, parmezan și puțin condiment de piper Gefro. Gata!
VALORI NUTRIȚIONALE MEDII:per 100g
Valoare energetică.1465 kJ / 346 kcal
Grăsimi, din care: 0,6 g
- acizi grași saturați 0.0 g
Carbohidrați, din care: 74,1 g
- zaharuri1,0 g
Fibre5.6 g
Proteine8.1 g
Sare 0.01 g
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
A se păstra la loc uscat și răcoros.
Producător: GEFRO KG. Germania.
Conținut: 280 g ( 3-4 porții )