Zahar de cocos nerafinat bio x 250g Rawboost Măreşte

Zahar de cocos nerafinat bio x 250g Rawboost

COC250

COC250

Nou

Zaharul din nuca de cocos de palmier, facut din nectar de cocotier, poate sa ajute la mentinerea unui nivel optim al zaharului din sange, concomitent cu furnizarea din abundenta de nutrienti si minerale, pentru a va mentine o stare de sanatate impecabila.

Mai multe detalii

In stoc

26.65 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision
Rating total Rating total:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

Vezi rating
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Adauga comentariu Vezi comentariile Vezi comentariile

Proprietati Zahar de cocos nerafinat bio x 250g Rawboost

Cine poate beneficia de consumul de alimente cu indice glicemic scazut?
Ajutand la mentinerea unui nivel scazut al zaharului din sange si a unui nivel normal de insulina, dieta pe baza de indice glicemic scazut poate fi utila in prevenirea si tratarea a numeroase si variate probleme de sanatate. Va exemplificam in cele ce urmeaza cum se poate ca mancand alimente cu indice glicemic scazut sa va asigurati o excelenta stare de sanatate:
Diabet – Substituind carbohidratii cu indice glicemic ridicat (cum ar fi cerealele procesate, painea alba si cartofii) cu cei cu indice glicemic scazut (cum ar fi fulgii de ovaz, pastele si legumele) se poate mentine un nivel scazut de zahar in sange ceea ce poate fi extrem de benefic persoanelor suferind de diabet. Acesta este si motivul pentru care selectarea pe baza de indice glicemic a alimentelor a devenit, de multi ani, parte integrala a nutritiei medicale terapeutice pentru diabetici in Australia, Noua Zeelanda, Canada si Europa.
O dieta pe baza de indice glicemic scazut poate, de asemenea, sa previna insasi aparitia diabetului. Studiile de la Universitatea Harvard, care au urmarit obiceiurile de alimentatie a peste 100.000 barbati si femei, au demonstrat ca oamenii a caror dieta este saraca in fibre si bogata in carbohidrati rafinati avand indice glicemic ridicat sunt de 2 ori mai mult predispusi sa dezvolte diabet de tip 2 decat cei care au o dieta bazata pe alimente bogate in fibre si cu incarcatura glicemica scazuta.
Cancer - Insulina este un factor al cresterii celulare. Multe studii au demonstrat o asociere intre nivelul ridicat al insulinei si o mare varietate de tipuri de boli canceroase, cum ar fi cancerul de san, cel colorectal, al prostatei si al pancreasului. Alte studii au depistat ca exista legaturi intre dietele bogate in zahar, carbohidratii rafinati, incarcatura glicemica mare si cancer. Acest fapt indica ca schimbarile in stilul de viata , cum ar fi mentinerea la nivel sanatos a greutatii corporale, exercitiile fizice si dieta sanatoasa bazata pe indice glicemic scazut ne pot proteja de cancer, macar partial, prin controlul asupra nivelului scazut de insulina din organism.
Bolile cardiovasculare - Ca si in cazul diabetului de tip 2, cercetatorii au descoperit ca o dieta bogata in carbohidrati rafinati si cu indice glicemic ridicat poate sa creasca substantial riscul aparitiei bolilor de inima. Aceste alimente cresc nivelul de insulina din organism ceea ce provoaca o crestere a tensiunii arteriale, o crestere a nivelului grasimilor din sange (trigliceride), o scadere a nivelului colesterolului bun (HDL) si o crestere a tendindei de formare a cheagurilor de sange.
Hipoglicemia – Organismul persoanelor care au hipoglicemie reactiva legata de alimentatie secreta prea multa insulina dupa mese. Aceasta face ca celulele sa extraga prea mult zahar din sange astfel incat persoanele devin foarte slabite, subrezite, iritabile, cu dureri de cap si incapabile sa se concentreze, si au o senzatie acuta de foame la putine ore dupa ce au mancat. Alegerea pentru consum a carbohidratilor cu un indice glicemic scazut poate astfel preveni acest tip de hipoglicemie, datorita faptului ca mancand asemenea alimente putem favoriza o crestere gradata a zaharului din sange si scaderea insulinei, astfel incat sa reducem influenta ei asupra scaderii prea accentuate a zaharului din sange.
Obezitate – Deoarece alimentele cu indice glicemic scazut sunt lent digerabile, ele asigura o crestere graduala si sustinuta a zaharului in sange. Acest lucru va determina sa simtiti o senzatie de satietate si de satisfactie si intarzie aparitia senzatiei de foame intre mese. Invers, carbohidratii cu indice glicemic ridicat asigura eliberari de energie de scurta durata care va satisfac pe termen scurt si va fac sa va simtiti curand flamanzi din nou. Multe din alimentele cu un continut scazut de grasimi sau fara grasimi, care au devenit populare in ultimul timp, asa cum ar fi covrigii, cerealele procesate, rondelele de orez, gustarile crocante, chips-urile si biscuitii, tind sa aiba un nivel ridicat al indicelui glicemic si pot astfel provoca o reactie de supra alimentatie la unele persoane.
Ingrediente:
Zahar din nuca de cocos de palmier

Scrie un comentariu

Zahar de cocos nerafinat bio x 250g Rawboost

Zahar de cocos nerafinat bio x 250g Rawboost

Zaharul din nuca de cocos de palmier, facut din nectar de cocotier, poate sa ajute la mentinerea unui nivel optim al zaharului din sange, concomitent cu furnizarea din abundenta de nutrienti si minerale, pentru a va mentine o stare de sanatate impecabila.

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: