Ravioli bio cu branza fondanta vegana x 250g DAngelo Pasta Măreşte

Ravioli bio cu branza fondanta vegana x 250g DAngelo Pasta

DA2415

DA2415

Nou

D'angelo

D'angelo

Paste proaspete din griș de grâu dur fără ouă.

Mai multe detalii

in stoc

19.85 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision
Rating total Rating total:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

Vezi rating
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Adauga comentariu Vezi comentariile Vezi comentariile

Proprietati Ravioli bio cu branza fondanta vegana x 250g DAngelo Pasta

RAVIOLI BIO CU BRANZA FONDANTA VEGANA, 250 G D’ANGELO PASTA

Paste proaspete din griș de grâu dur fără ouă
Pentru 2-3 porții
Se obțin 450 g de paste gătite
Vegetarian 
Timp de preparare 12-15 minute

INGREDIENTE: aluat: griș din grâu dur*, apă, umplutură (40%): umplutură  vegană* (49% apă, grăsime de cocos*, amidon din cartofi*, sare de mare, agent de îngroșare: Agar-Agar*), Pesmet* (făină de grâu*, drojdie*), praz*, sare de mare, emulgator: lecitină* (din soia*), piper*.
*= din culturi certificate ecologic. Agricultură UE/ non-UE

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: per 100 g

Valoare energetică   Valoare energetică 1242 kJ / 294 kcal

Grăsimi, din care: 5,8 g

- acizi grași saturați 4,8 g

Carbohidrați, din care: 52,0 g

- zaharuri 1,9 g

Proteine 7,7 g

Sare 1,6 g

POATE CONȚINE URME DE ȚELINĂ ȘI LAPTE.

PREPARARE PASTE:
Puneți pastele în 2.5 litri de apă ușor  sărată (1 linguriță de sare per litru de apă) care fierbe ușor, pentru 12-15 minute până devin "al dente".
SUGESTIE DE REȚETĂ: Ravioli cu umplutură vegană și sos cu legume- ciuperci
INGREDIENTE: 250 g Ravioli cu umplutură vegană , 1 linguriță sare de mare, ½ ceapă, 4 linguri de apă în care au fiert pastele, busuioc proaspăt, 2 linguri de nuci de pin, 200 g de legume rădăcinoase, 400 g roșii(din conservă), piper, 4 linguri de ulei de măsline, 1 linguriță de oregano, 1 linguriță de hribi uscați,1 linguriță de zahăr din sfeclă de zahăr.
PREPARARE: Gătiți pastele conform rețetei. Între timp spălați , curățați și tăiați legumele in bucăți de 0,5 cm, apoi se prăjesc în ulei până devin aurii.Se adăugă pasta de roșii și se mestecă ușor.Stingeți cu apă de gătit.   Adăugați  roșiile, zahărul, sarea, ciupercile, piperul, oregano și lăsați la foc mic timp de  12 minute.   Adăugați pastele gătite în sosul de legume cu  ciuperci și amestecați. Decorați cu nuci de pin și busuioc.

CONDIȚII DE PĂSTRARE: loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui.
TERMEN DE VALABILITARE: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
PRODUCĂTOR: D’Angelo Pasta GmbH. Germania

Scrie un comentariu

Ravioli bio cu branza fondanta vegana x 250g DAngelo Pasta

Ravioli bio cu branza fondanta vegana x 250g DAngelo Pasta

Paste proaspete din griș de grâu dur fără ouă.

30 alte produse din aceeași categorie: