Niciun produs
Produs adăugat cu succes în coşul tău.
0 articole în coșul tău. Ai un produs în coş.
Quinoa maia extract pentru aluat fara gluten ECO
Ingrediente: quinoa macinata*, faina de orez*, cultura starter (ferment pentru copt). (pentru 500 g de faina).
* ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Alergeni: Poate contine urme de migdale, mustar si soia.
Dintr-un plic se obtin circa 750 g de paine.
Mod de intrebuintare: Ingrediente necesare: 1 plic de maia cu quinoa, 250 g faina de hrisca, 150 g faina de orez, 150 g faina de mei brun, 150 g amestec de seminte (floarea soarelui, dovleac, in, susan),1 plic (9 g) de drojdie uscata, 1 lingurita de sare, 450 ml de apa la temperatura camerei si putina grasime pentru a unge tava in care se va coace painea.
Preparare: se amesteca bine toate ingredientele uscate, se adauga apa calduta si se framanta bine; se lasa la dospit timp de 1 ora intr-un loc cald; se framanta din nou si se pune aluatul intr-o tava unsa in prealabil; se pune tava in cuptorul rece, alaturi de un bol cu apa si se coace timp de 60-70 de minute la temperatura de 200 °C; se scoate painea din cuptor (si tava) si se lasa la racit pe un gratar inoxidabil.
A se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Ambalare: 20g.
Producator: Biovegan GmbH, D-56235 Baumbach, Germania
Tara de origine: Germania
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
Copyright © 2003-2024
FLAMA INVEST SRL | Sediu social: Bucuresti, Strada Splaiul Unirii, Nr. 168, Sector 4 | CUI: 15876859 | Reg. Com.: J40/14893/2003 | Obiect de activitate: 4719- Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vânzare predominantà de produse nealimentare | Punct lucru vanzari online: https://alimentespeciale.ro | Adresa punct de lucru: Sector 4, Strada Prasilei, Nr. 23, Bucuresti CUI 36053928 | CAEN 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul Caselor de comenzi sau prin internet | Autorizatie de functionare punct de lucru vanzari online: DSP Mun Bucuresti 2842/38444/14.12.2020 | Autorizatie DSVSA - 32395/25.02.2021