Produs adăugat cu succes în coşul tău.
0 articole în coșul tău. Ai un produs în coş.
Pudra budinca de cacao fara gluten bio x55g Biovegan
Mod de preparare budinca de cacao bio fara gluten Biovegan:
Se mai poate adauga la budinca
• 500 ml băutură vegetală/lapte
• 2 linguri (aproximativ 25 g) zahăr crud din trestie sau alt îndulcitor uscat
Amestecați aproximativ 100 ml de lichid cu conținutul pungii de budincă de cacao până la omogenizare. Aduceți lichidul rămas la fierbere cu un îndulcitor uscat la alegere. Adăugați budinca și gătiți timp de 2 minute în timp ce amestecați permanent la temperatură scăzută. Se pune apoi budinca in boluri si se lasa sa se raceasca.
Consistența variază atunci când se folosesc diferite băuturi pe bază de plante. Băuturile din orez dau rezultate foarte moi, iar băuturile de migdale rezultate mai consistente.
Tips: turnati budinca caldă în pahare mici, lasati să se răcească și rasturnati pe o farfurie. Ornați cu ciocolată neagră rasa sau bucati si fructe afine și mure.
Ingrediente: amidon de porumb*, cacao* 22%, ciocolata* amaruie 10,9%(masa de cacao*, unt de cacao*, zahar* din flori de cocos), sare .
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: