Produs adăugat cu succes în coşul tău.
0 articole în coșul tău. Ai un produs în coş.
Pudra Acai Liofilizat - Eco x 60g Paradisul Verde
Pudra din fructe de acai liofilizate, provenite din agricultura ecologica.
Fructele palmierului acai (Euterpe oleracea), drupe mici si rotunde (25mm in diametru) de culoare negru-violet, constituie de sute de ani pana la 42% din hrana populatiilor din Amazonul brazilian, fiind folosite totodata si la prepararea sapunului, a cosmeticelor si chiar a vinului si a ciocolatei.
Ca si culoare si dimensiune seamana foarte mult cu coacazele.
Calitatile nutritionale ale fructelor de Acai
Acai este un aliment bogat in fibre, proteine si , vitamine (B1, B2, B3, C si E), acizi grasi omega 3/6/9, calciu si potasiu.
Este foarte puternic antioxidant, de 33 de ori mai puternic decat portocala si de 10 ori mai puternic decat merele, murele, zmeura si ciresele.
Este folosit de localnici ca ingredient in creme, dulciuri, inghetate si sosuri sau chiar ca garnituri.
In anii 70’-80’ fructele acai au devenit foarte populare in SUA in randul sportivilor datorita efectelor sale energizante.
Beneficii:
- mareste energia si rezistenta organismului
- intareste sistemul imunitar
- ajuta in prevenirea cancerului
- ajuta la prevenirea si ameliorarea afectiunilor cardiovasculare
- scade nivelul colesterolului rau din organism
- lupta impotriva bacteriilor si infectiilor virale - antiparazitic
- imbunatateste vederea
- incetineste procesul de imbatranire
- datorita continutului mare de fibre , ajuta in curele de slabire – scade apetitul si ajuta la arderea grasimilor in acelasi timp. Regleaza digestia si previne constipatia
- este relaxant, ajuta somnul prin relaxarea muschilor
- imbunatateste functia sexuala – ajuta la cresterea libidoului
- este un antiinflamator natural – ajuta la vindecarea mai rapida a ranilor
- ingrijeste scalpul si ajuta la intarirea firului de par
Recomandari:
Pudra din fructe liofilizate de Acai se poate consuma amestecata cu apa, sucuri sau smoothie-uri, ca ingredient si colorant natural in ciocolata raw, torturi, inghetate, jeleuri, lichioruri ori biscuiti si chiar in supe sau sosuri.
Se poate folosi si in cosmetica, pentru creme, sampoane, balsamuri.