Produs adăugat cu succes în coşul tău.
0 articole în coșul tău. Ai un produs în coş.
Prune Umeboshi Ryujin bio x 100g La Finestra sul Cielo
Reteta de Umeboshi este preparata in Japonia dupa metode traditionale. Umeboshi se obtine prin deshidratarea, apoi murarea prunelor ume cu sare si frunze shiso, ceea ce le confera culoarea rosiatica. Fermenteaza in barili de lemn pentru aproximativ o luna, apoi sunt scoase si ucate la soare. Au un gust intens, acru si sarat, pe langa numeroase beneficii pentru sanatate. Au un continut ridicat de minerale alcaline (fier, calciu, mangan, potasiu), contracarand aciditatea corpului.
Se pot consuma in supe, ceaiuri, sau ca si condiment.
Certificari Agricultura non UE Certificat ecologic IT BIO 014, operator controlat nr 8473
Valori nutritionale: 100g de produs contin in medie:
Valoare energetica: 174kj / 42 kcal,
Grasimi: 0.2g (din care grasimi saturate 0g),
Carbohidrati: 7g (din care zaharuri 0.48g),
Fibre: 4.3g,
Proteine: 0.8g,
Sare: 15.7g.
Ingrediente: *Prune japoneze bio (Prunus mume) 84%, sare de mare, *frunze bio de Shiso* (Perilla frutescens).
*ingrediente din agricultura ecologica.
Alergeni: Poate contine urme de soia, cereale cu gluten
Modalitate de utilizare: Se pot folosi in preparate cu legume si cereale.
Pastrare si conservare A se pastra in loc uscat si racoros.
Gramaj: 100g
Producator: La Finestra sul Cielo
Produs in: Japonia
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: