Prune Umeboshi, Ryujin Bio, vegan, 100g La Finestra sul Cielo

0706118

0706118

Nou

La Finestra Sul Cielo

La Finestra Sul Cielo

Umeboshi se obtine prin deshidratarea, apoi murarea prunelor ume cu sare si frunze shiso, ceea ce le confera culoarea rosiatica. Fermenteaza in barili de lemn pentru aproximativ o luna, apoi sunt scoase si ucate la soare. 

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este în stoc

49.83 lei

Economisesti:

Adaugă la favorite

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Prune Umeboshi, Ryujin Bio, vegan, 100g La Finestra sul Cielo

Umeboshi in tradiția japoneză are numeroase beneficii pentru sănătate. Se crede că umeboshi posedă mari calități terapeutice și se crede că este secretul forței samurailor, atât de mult încât devine un simbol al vigoare și rezistență. Datorită acizilor organici și a sărurilor minerale pe care le conține, acesta se mândrește cu numeroase proprietăți benefice pentru organism.

Medicina tradițională japoneză vede prunele umeboshi drept protagoniști în tratamentul răcelilor, problemelor gastro-intestinale, greață, infecții, probleme circulatorii. Să aruncăm o privire mai atentă asupra tuturor proprietăților umeboshi.

Reteta de Umeboshi este preparata in Japonia dupa metode traditionale.

Umeboshi se obtine prin deshidratarea, apoi murarea prunelor ume cu sare si frunze shiso, ceea ce le confera culoarea rosiatica. Fermenteaza in barili de lemn pentru aproximativ o luna, apoi sunt scoase si ucate la soare. Au un gust intens, acru si sarat, pe langa numeroase beneficii pentru sanatate.

Au un continut ridicat de minerale alcaline (fier, calciu, mangan, potasiu), contracarand aciditatea corpului. Se pot consuma in supe, ceaiuri, sau ca si condiment.

Umeboshi este, de asemenea, utilizat împreună cu kuzu, o pulbere obținută din rădăcina unei plante tipice japoneze, folosită și ca remediu terapeutic.

Caracteristici Produs vegan

Mod de utilizare: Se pot folosi in preparate cu legume si cereale.

Certificari Agricultura UE Certificat ecologic IT BIO 014, operator controlat nr. 8473
Valori nutritionale 100g de produs contin in medie:
Valoare energetica: 150kj / 36kcal,
Grasimi: 0,5g (din care grasimi saturate 0,2g),
Carbohidrati: 1,0g (din care zaharuri 1,0g),
Fibre: 3,4g,
Proteine: 1,6g,
Sare: 15,3g.

Ingrediente: *Prune japoneze bio (Prunus mume) 64%, sare de mare, *frunze bio de Shiso* (Perilla frutescens). *ingrediente din agricultura biologica.

Alergeni: Poate contine urme de soia, gluten.
Pastrare si conservare A se pastra in loc uscat si racoros.
Producator: La Finestra sul Cielo
Produs in: Italia

Scrie un comentariu

Prune Umeboshi, Ryujin Bio, vegan, 100g La Finestra sul Cielo

Prune Umeboshi, Ryujin Bio, vegan, 100g La Finestra sul Cielo

Umeboshi se obtine prin deshidratarea, apoi murarea prunelor ume cu sare si frunze shiso, ceea ce le confera culoarea rosiatica. Fermenteaza in barili de lemn pentru aproximativ o luna, apoi sunt scoase si ucate la soare.