Probiotic Complex (cu Bifidus si FOS) x 120 capsule Natures Aid Măreşte

Probiotic Complex (cu Bifidus si FOS) x 120cps Natures Aid

122430

122430

Nou

Natures Aid

Natures Aid

Produsul Probiotic Complex este potrivit si pentru: Vegetarieni,vegani, HRT, diabetici, persoane aflate sub tratament cu warfarina (anticoagulant).

Mai multe detalii

In stoc

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision
Rating total Rating total:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

Vezi rating
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Adauga comentariu Vezi comentariile Vezi comentariile

Proprietati Probiotic Complex (cu Bifidus si FOS) x 120cps Natures Aid

Mod de utilizare: 1- 2 capsule pe zi, la masa. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!

Informatii despre produs (Per 1 capsula):
Cultura care furnizeaza 2 miliarde UFC*/ g Lactobacillus acidophilus, 3 miliarde UFC*/g Bifidobacterium bifidus si fructo-oligozaharide (FOS)- 105mg. (UFC – unitati formatoare de colonii)
In corpul nostru exista de 20 de ori mai multe bacterii decat celule umane si corpul fiecaruia dintre noi contine mai multe bacterii decat au existat vreodata oameni pe aceasta planeta. Probioticele sunt deseori numite bacteriile noastre prietenoase si sunt acele bacterii benefice prezente in mod normal in tractul digestiv. Utilizarea acestor bacterii benefice dateaza de mii de ani, obiceiul venind de la triburi nomade care consumau in mod regulat lapte fermentat cu bacterii bune. Un intestin sanatos contine de obicei pana la 4lbs de bacterii (aproximativ 1,8 kg), dintre care 85% sunt lactobacili iar 15% sunt bacterii coliforme. Cu toate acestea, numarul obisnuit de bacterii din colon in prezent arata un raport care poate fi atat de distorsionat incat sa arate de fapt aceste cifre inversate. Bacteriile bune sunt foarte importante pentru o buna digestie dar au si alte functii utile, precum prevenirea cresterii in exces a drojdiilor si a altor agenti patogeni si fabricarea vitaminei K.

Beneficii:
Dupa utilizarea antibioticelor
Utilizarea antibioticelor afecteaza echilibrul natural iar probioticele sunt deseori recomandate pentru a rectifica situatia.
Antimicrobiene
Folositoare in special pentru afectiuni precum candidoza, afte, intoxicatii alimentare si diaree (in timpul calatoriilor).
Digestie
Dezechilibrul continutului bacterian al intestinului poate duce la simptome, precum cele suferite de persoanele afectate de sindromul de intestin iritabil. Probioticele ajuta la digestia proteinelor care produc multe substante benefice, precum enzime, vitamine B si antibiotice.
Circulatie
Probioticele sunt utile in scaderea colesterolului.
Detoxifiere
Probioticele pot fi utile pentru a ajuta organismul la detoxifierea anumitor substante nocive.

Caracteristicile produsului:
Fiecare capsula are in mod obisnuit de 2 miliarde de organisme vii (la sfarsitul termenului de valabilitate) a doua dintre cele mai benefice tulpini, Lactobacillus acidophilus si Bifidobacterium bifidum cu 100mg de fructo-oligozaharide (FOS).
Lactobacillus acidophilus si Bifidobacterium bifidum - acestea sunt doua dintre cele mai importante membre ale unui tract digestiv sanatos, Bifidobacterium fiind prima care colonizeaza intestinul sugarilor. Aceste bacterii ajuta cresterea, ajuta la digestia lactozei si cresc absorbtia de minerale, contin factori antimicrobieni, stimuleaza sistemul imunitar si raspunsul imun si reduc colesterolul din serul sangvin.
Fructo-oligozaharide (FOS) - in grupul de produse denumite in mod obisnuit prebiotice, FOS au fost bine cercetate pentru capacitatea lor de stimulare a sanatatii bacteriilor bune. Ele sunt stabile in conditii acide si ajung intacte in colon, unde stimuleaza cresterea si multiplicarea bacteriilor bune.

Precautii:
Pot fi luate in paralel cu antibiotice, atata timp cat acestea sunt luate la cateva ore diferenta, pentru a evita distrugerea bacteriilor bune.

Produsul nu contine: Arome artificiale, Coloranti & conservanti, Lactoza, Drojdie & Gluten
Probiotic Complex este un supliment alimentar produs in Marea Britanie.

Nota: Toate informatiile de mai sus au scopul de a educa si a informa. Nu au scopul de a diagnostica, de a trata afectiuni si nici sa ofere consultatii medicale.

Scrie un comentariu

Probiotic Complex (cu Bifidus si FOS) x 120cps Natures Aid

Probiotic Complex (cu Bifidus si FOS) x 120cps Natures Aid

Produsul Probiotic Complex este potrivit si pentru: Vegetarieni,vegani, HRT, diabetici, persoane aflate sub tratament cu warfarina (anticoagulant).

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: