Mix, pentru pizza, fara gluten, bio, 350g Bauckhof

BG-528939

BG-528939

Nou

Bauckhof

Bauckhof

Ingrediente provenite din agricultura ecologica

Mai multe detalii

In stoc

20.8 lei

Economisesti:

Adaugă la favorite

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Mix, pentru pizza, fara gluten, bio, 350g Bauckhof

Mix de faina pentru pizza bio FARA GLUTEN este făcut din făină de orez integrală. Măcinăm materiile prime în moara fără gluten pentru a evita contaminarea cu cereale care conțin gluten. Prelucrarea făinurilor speciale necesită multă pricepere manuală de la morarii noștri. În plus față de analizele ample pentru pesticide și reziduuri pentru a asigura calitatea organică, toate făinurile fără gluten sunt analizate pentru conținutul de gluten într-un laborator special echipat.

Aluatul organic pentru pizza fără gluten se comportă ușor diferit la coacere decât aluatul standard de făină. Aluatul este mai umed și lipicios decât de obicei, baza de pizza rămâne suculentă și pufoasă pe interior, se coace frumos și crocant pe exterior Pur și simplu adăugați ulei și apă, aluatul nu trebuie să crească. Cantitatea de ambalaj este suficientă pentru două tigăi cu arc sau o tavă. Aluatul se pregătește în cinci până la zece minute, timpul de coacere este de 15-20 minute.

Mod de preparare:
1. Se incalzeste cuptorul la 225*C, cel pe gaz nivelul 4,iar cel cu ventilatie la 190*C. Se goleste continutul pungii intr-un vas peste care se adauga 250ml apa calduta si 2 linguri ulei. 2. Se amesteca cu ajutorul unui mixer de mana pana se obtine un aluat care se poate prelucra usor. Aluatul este putin mai lipicios obtinandu-se un rezultat mai bun la coacere. 3. Se ia o tava cu dimensiunile de 35x30cm sau 2 forme rotunde cu diametrul de 28cm pe care se aseaza hartie de copt sau se unge cu ulei. Se ia aluatul care se intinde cu ajutorul unui sucitor pana se obtine o grosime egala. 4. Se aseaza aluatul in tava, se unge cu pireu de tomate. Dupa gust se condimenteaza si se unge cu ulei.In locul piureului se poate folosi ketchup de tomate, sos de tomate sau tomate pasate.
5. Se introduce tava pe sina de jos si se lasa la copt 15-20 minute ( in cuptorul electric preincalzit la 225*C ,in cuptorul cu gaz la nivelul 4, iar in cel cu ventilatie la 190*C )

Folosiți aluat de pizza Bauckhof pentru o gustare rapida și ușoara. Pregătiți aluatul și ungeți cu pasta de roșii. Acum puteți orna pizza în voie, de ex. cu ceapă, ciuperci, ardei iute, ananas, măsline, broccoli, anghinare, dovlecel, ardei, spanac, capere, salam, șuncă, midii, hamsii, ton ...

Scopul nostru: agricultura 100% ecologică. Bun pentru nutriție, bun pentru climă, bun pentru noi toți.

Alte note: Fără OMG, fără aromă, fără conservare sintetică, fără zahăr alb, pur vegetal.

Indulcire: Zahar crud de trestie

Țara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Diferite țări
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Bio-Siegel, Bio-Logo UE
Adăugarea la țară a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE
Corp de control ecologic: DE-ÖKO-007
Ce standard este îndeplinit: Standardul CEE 848/2018
Alte criterii de calitate și etichete: sigla fără gluten a DZG, societatea vegană

Ingrediente: făină de orez integrală*, amidon de porumb*, făină de orez*, praf de copt (carbonat hidrogenat de sodiu), acidifiant: monotartrat de potasiu, amidon de porumb*), tărâțe de psyllium măcinate*, sirop de orez pudră*, aluat de quinoa pudră* (făină de quinoa*, făină de orez*), sare de mare. *provin din agricultură ecologică.

Declarație nutrițională pentru 100g: valoare energetică: 1436kJ/339kca

lgrăsimi: 1,1g

acizi grași saturați: 0,3g

glucide: 76g

zaharuri: 0,7g

fibre: 3,5g

proteine: 4,2g

sare: 2,1g


Alergeni urme: fructe cu coajă lemnoasă, lupin, muștar, nuci, soia, susan

Scrie un comentariu

Mix, pentru pizza, fara gluten, bio, 350g Bauckhof

Mix, pentru pizza, fara gluten, bio, 350g Bauckhof

Ingrediente provenite din agricultura ecologica

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: