Premix paine rustica ovaz bio fara gluten x 500g Bauckhof

NV-401563782742

NV-401563782742

Nou

Bauckhof

Bauckhof

Premix paine rustica ovaz bio fara gluten.

Mai multe detalii

31.39 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Premix paine rustica ovaz bio fara gluten x 500g Bauckhof

Un mix de fainuri integrale,  fara coloranti si conservanti, pentru prepararea unei paini crocante si gustoase fara gluten. Ideala pentru masina automata de paine.

Mod de preparare: Continutul pachetului se amesteca cu 1 pliculet de drojdie uscata sau 20g de drojdie proaspata. Se adauga 500ml de apa calduta. Se framanta pana se formeaza un aluat neted, cca 3-5 min. Se acopera cu un prosop si se lasa la dospit, intr-un loc cald, aprox 30 minute. Apoi se framanta usor cu putina faina, se da forma dorita painii, dupa care se pune intr-o tava tapetata cu folie de copt. Se lasa la dospit inca 45 de minute, la loc cald, acoperita cu un prosop. Inainte de a se introduce la cuptor se cresteaza suprafata painii cu un cutit si se unge cu putina apa. Se pot adauga deasupra seminte de susan, floarea soarelui, dovleac, mac, etc. Se preincalzeste cuptorul la 250 grade C (sus/jos), se introduce o tava cu apa fierbinte pe raftul de jos al cuptorului, apoi se introduce painea pentru 10 minute pe raftul din mijloc, scazand temperatura la 220 grade C dupa primele 10 minute, se lasa la copt timp de 50 min.

Ingrediente: Făină de ovăz integrală * fără gluten 34%, Amidon de porumb*, făină integrală de hrișcă*, făină integrală de mei brun*, amidon de cartofi*, praf de aluat de hrisca*(făină de hrișcă*), sare de mare, agent de îngroșare: gumă xantan, coji de psyllium macinate.

Alergeni: Poate contine urme de nuci, susan, soia, lupin.

Valori nutritionale/100g:
Valoare energetica – 1470kj/ 348 kcal;
Grasimi (g) – 3.0
Din care acizi grasi saturati (g) - 0,5;
Glucide (g) – 60.
Din care zaharuri (g) 0,8;
Fibre alimentare (g) – 6.7.
Proteine (g) – 7.5;
Sare (g) – 1,9.

A se consuma, de preferinta, inainte de: vezi spatele pachetului. A se pastra la loc uscat si racoros.

Scrie un comentariu

Premix paine rustica ovaz bio fara gluten x 500g Bauckhof

Premix paine rustica ovaz bio fara gluten x 500g Bauckhof

Premix paine rustica ovaz bio fara gluten.

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: