Premix bio pentru paine crustata, fara gluten x 500g Biovegan Măreşte

Premix bio pentru paine crustata, fara gluten x 500g Biovegan

PN-BV10146

PN-BV10146

Nou

BioVegan

BioVegan

Rezultă o pâine fara gluten de aproximativ 820g

Mai multe detalii

in stoc

22.58 lei

Economisesti:

22,58 lei per Kg

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision
Rating total Rating total:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

Vezi rating
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Adauga comentariu Vezi comentariile Vezi comentariile

Proprietati Premix bio pentru paine crustata, fara gluten x 500g Biovegan

Premix bio pentru paine crustata, fara gluten, 500 g Biovegan

  • Vegan
  • Fără gluten
  • Rezultă o pâine de ca. 820 g

INGREDIENTE: făină integrală de ovăz* (fără gluten), făină integrală de orez*, amidon de porumb*, făină de porumb*, amidon de tapioca*, făină integrală de hrișcă*, pulbere din aluat de ovăz* (fără gluten), proteine din in*, amidon de cartofi*, sare, tărâțe de psyllium*, sirop de orez*, acidifiant: tartrat de potasiu, agent de dospire: bicarbonat de sodiu, condimente* (coriandru*, fenicul*, anason*, chimen*).
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE/ non-UE.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetică. 1317 kJ / 316 kCal
Grăsimi, din care: 19 g
- acizi grași saturați 2,2 g
Carbohidrați, din care: 21 g
- zaharuri 0,8 g
Fibre 8,9 g
Proteine 11 g
Sare 0,87 g

Pentru a prepara pâinea mai aveți nevoie de: 450 ml de apă, 3 linguri (30 ml) de oțet***, mixer manual cu carlig pentru aluat, racletă pentru aluat.
***=Adăugarea de oțet servește doar la conservarea pâinii, aceasta rămâne proaspătă mai mult timp! Mirosul și gustul oțetului se vor disipa pe măsură ce pâinea se coace.

MOD DE PREPARARE:
1. Preîncălziți cuptorul la 250°C cu ventilație sau căldură sus/jos și puneți un vas rezistent umplut cu apă în cuptor. Puneți amestecul de pâine cu apă și oțet într-un castron și amestecați totul pentru scurt timp cu un mixer manual cu cârligul pentru aluat până se formează un aluat neted (max. 1 până la 2 minute). Nu frământați aluatul prea mult timp!
2. Acum frământați ușor aluatul în bol cu o spatulă și lăsați-l în bol 15 minute până când cuptorul este bine preîncălzit.
3. Acum, fără a frământa, răsturnăm cu grijă aluatul din vas (folosiți spatula dacă este necesar) pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. Nu mai framântați aluatul, altfel nu va deveni aerisit! Crusta aspră are ca rezultat un aspect rustic după coacere.
SFAT: Crestați pâinea la 2-3 cm adâncime (de exemplu, în formă de cruce).
4. Pudrați pâinea crustată cu făină din abundență și coaceți-o în cuptorul preîncălzit la 250 °C timp de 10 minute și apoi timp de 45 de minute la 220°C cu circulația aerului sau la 250°C căldură sus/jos timp de 55 de minute.
5. Savurați pâinea cu crusta după ce s-a răcit pe un grătar.

CONDIȚII DE PĂSTRARE: loc uscat și răcoros.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
PRODUCĂTOR: Biovegan GmbH. Germania.

Scrie un comentariu

Premix bio pentru paine crustata, fara gluten x 500g Biovegan

Premix bio pentru paine crustata, fara gluten x 500g Biovegan

Rezultă o pâine fara gluten de aproximativ 820g

30 alte produse din aceeași categorie: