Premix bio pentru Ciabatta, fara gluten x 500g Biovegan Măreşte

Premix bio pentru Ciabatta, fara gluten x 500g Biovegan

BV10148

BV10148

Nou

BioVegan

BioVegan

Rezultă o ciabatta fara gluten de aproximativ 820g.

Mai multe detalii

in stoc

21.94 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision
Rating total Rating total:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

Vezi rating
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Adauga comentariu Vezi comentariile Vezi comentariile

Proprietati Premix bio pentru Ciabatta, fara gluten x 500g Biovegan

Premix bio pentru Ciabatta, fara gluten, 500 g Biovegan

  • Vegan
  • Fără gluten
  • Rezultă o Ciabatta de ca. 820 g

INGREDIENTE: amidon de porumb*, amidon de tapioca*, făină integrală de orez*, amidon de cartofi*, făină albă de orez*, făină integrală de mei*, făină de porumb*, pulbere din aluat de quinoa* (94% produse din făină de quinoa*, produse din făină de orez*), sare, tărâțe de psyllium*, must de struguri concentrat*, proteine din in*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE/ non-UE.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetică. 990 kJ / 234 kCal
Grăsimi, din care: 3,5 g
- acizi grași saturați 0,6 g
Carbohidrați, din care: 48 g
- zaharuri 1,0 g
Fibre 2,0 g
Proteine 2,1 g
Sare. 1,3 g

Pentru a prepara Ciabatta mai aveți nevoie de: 450 ml apă călduță, 3 linguri (30 ml) ulei de măsline, 1 pliculeț de drojdie uscată (7 g), puțină făină (fără gluten), mixer manual cu cârlig pentru aluat.

MOD DE PREPARARE (pentru 2 bucăți):
1. Puneți amestecul de Ciabatta intr-un castron, amestecați-l cu drojdia uscată și apoi adăugați apa și 2 linguri ulei. Frământați totul bine - mai întâi încet timp de 1 minut și apoi timp de 4 minute la cel mai înalt nivel cu mixerul manual.
2. Acoperiți aluatul cu un prosop umed și lăsați-l să crească într-un loc cald timp de 45 de minute.
3. Preîncălziți cuptorul la 200°C cuptor ventilat sau 225°C la căldură sus/jos și puneți un vas rezistent la cuptor umplut cu apă în cuptor.
4. Peste aluat se toarnă 1 lingură de ulei de măsline, se răstoarnă pe o suprafață de lucru și se modelează în două dreptunghiuri de aproximativ 15 x 20 cm. Îndoiți o parte lungă a aluatului în aproximativ 2/3 și îndoiți cealaltă parte peste ea.
5. Puneți aluatul cu partea netedă în sus, pe tava de copt tapetată cu hârtie de copt și lăsați-l din nou la dospit aproximativ 15 minute.
6. Presărați ambele ciabatta cu făină și coaceți timp de 30 de minute în cuptorul ventilat sau 40 de minute la căldură sus/jos.
7. După coacere, lasă Ciabatta să se răcească puțin pe un grătar înainte de a le savura.

CONDIȚII DE PĂSTRARE: loc uscat și răcoros.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
PRODUCĂTOR: Biovegan GmbH. Germania.

Scrie un comentariu

Premix bio pentru Ciabatta, fara gluten x 500g Biovegan

Premix bio pentru Ciabatta, fara gluten x 500g Biovegan

Rezultă o ciabatta fara gluten de aproximativ 820g.

30 alte produse din aceeași categorie: