NAN PRE Stage 2, de la nastere x 90ml Nestle Măreşte

PRE NAN Stage 2 recomandat de la nastere x 90ml Nestle

7613032801076

Nou

Nestle

Aliment dietetic pentru scopuri medicale speciale pentru regimul dietetic al sugarilor cu greutate mica la nastere. Produs gata de consum.

Mai multe detalii

In stoc

13,42 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 150 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 250 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision
Rating total Rating total:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

Vezi rating
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Adauga comentariu Vezi comentariile Vezi comentariile

Proprietati PRE NAN Stage 2 recomandat de la nastere x 90ml Nestle

Formula de lapte pregatit NAN PRE Stage 2, de la nastere x 90ml, aliment dietetic pentru scopuri medicale speciale pentru regimul dietetic al sugarilor cu greutate mica la nastere. Produs gata de consum.
Ingrediente:
Apa, proteine din zer, uleiuri vegetale (palmier, rapita, floarea soarelui, cocos, Mortierella alpina), lactoza, maltodextrina, hidroxid de calciu, hidroxid de potasiu, clorura de potasiu, clorura de magneziu, ascorbat de sodiu (vitamina C), hidroxid de sodiu, clorura de sodiu, bitartrat de colina, L-arginina, inozitol, taurina, sulfat feros, nucleotide, sulfat de zinc, acetat de DL-alfa-tocoferil (vitamina E), L-carnitina, nicotinamida, pantotenat de calciu, sulfat de cupru, acetat de retinil (vitamina A), mononitrat de tiamina (vitamina B1), riboflavina (vitamina B2), clorhidrat de piridoxina (vitaminaB6)  colecalciferol (vitamina D), filochinona (vitamina K), acid folic, cianocobalamina, biotina, iodura de potasiu, sulfat de mangan, selenat de sodiu.
CONTRAINDICATII: Nu folositi PreNAN Stage 2 in caz de GALACTOZEMIE, malabsorbtie de GLUCOZA-GALACTOZA sau pentru sugarii cu alergie la proteinele din laptele de vaca.
INSTRUCTIUNI DE PASTRARE:
Pastrati produsul intr-un loc racoros si uscat, la temperatura camerei, ferit de razele soarelui. Dupa deschidere se poate pastra la frigider maxim 24 ore.
ATENTIE: Depozitarea, manipularea, prepararea si hranirea incorecte pot avea efecte adverse pentru sanatatea bebelusului. Urmati cu exactitate instructiunile. Pregatiti sticla si tetina asa cum este indicat. Nu diluati si nu adaugati nimic in aceasta formula gata de baut fara recomandare medicala.
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE:
1. Spalati-va pe maini inainte de preparare. Asigurati-va ca toate ustensilele de preparare sunt sterilizate inainte de folosire.
2. Verificati data de expirare de pe ambalaj. Agitati bine sticla. Nu consumati daca la deschidere capacul nu face <>.
3. Atasati o tetina sterila.
4. Verificati temperatura si incalziti sticla daca este necesar tinand-o in apa incalzia pana la 37ºC, avand grija sa nu scufundati si tetina.NU INCALZITI LA MICROUNDE. Verificati intotdeauna temperatura formulei inainte de hranire.
5. Nu uitati: Tineti intotdeauna sugarul in brate cand il hraniti. Daca il lasati nesupravegheat se poate ineca. Aruncati continutul nefolosit dupa o ora de la hranire.
A se consuma de preferinta inainte de: (vezi data indicata pe ambalaj).
NOTA IMPORTANTA:
Laptele de mama este cel mai bun aliment pentru sugari. Cereti sfatul doctorului dvs. inainte de a va decide sa folositi acest produs.
Pregatiti sticla si tetina asa cum este indicat. Nu diluati si nu adaugati nimic in aceasta formula gata de baut fara recomandare medicala.

Scrie un comentariu

PRE NAN Stage 2 recomandat de la nastere x 90ml Nestle

PRE NAN Stage 2 recomandat de la nastere x 90ml Nestle

Aliment dietetic pentru scopuri medicale speciale pentru regimul dietetic al sugarilor cu greutate mica la nastere. Produs gata de consum.

Comentarii Comentarii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5