Produs adăugat cu succes în coşul tău.
0 articole în coșul tău. Ai un produs în coş.
Pesto cu ciuperci fara gluten
GEFRO - PESTO CU CIUPERCI, 150G
Mod de preparare: se adaugă 5 ml apă (1 lingură) la 10 g pulbere (1 lingură) și apoi se adaugă 15 ml ulei (2 linguri).
Amestecați bine! Ideal pentru marinare, condimentarea pastelor și salatelor, ca sos fin sau întins pe pâine cu mirodenii mediteraneene.
Ingrediente: 37% brânză tare, inulină (fibră din cicoare), ciuperci (boletus luteus) (Turta vacii), 5,0% porcini), ceapă, praf de zer dulce, sare de mare, 3% nuci, condimente, ierburi.
VALORI NUTRIȚIONALE MEDII:per 100 ml
Valoare energetică1441 kJ / 347 kcal
Grăsimi, din care:16,0 g
- acizi grași saturați9,3 g
Carbohidrați, din care:14,6 g
- zaharuri10,8 g
Fibre28,3 g
Proteine22,0 g
Sare 8,15 g
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: GEFRO KG. Germania.
Conținut: 150 g = 435 ml