Paste de Sorg si Orez cu Sfecla Rosie Bio x 250g Pasta Natura Măreşte

Paste de Sorg si Orez cu Sfecla Rosie Bio x 250g Pasta Natura

8050534148619

8050534148619

Nou

Pasta Natura

Pasta Natura

Din punct de vedere nutritional, sorgul are circa 70% amidon (din care 70-80% amilopectina si 20-30% amiloza), este o sursa bogata in antioxidanti, vitamine din complexul B, beta-caroten, fosfor si fier si nu contine gluten.

Mai multe detalii

in stoc

14.53 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision
Rating total Rating total:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

Vezi rating
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Adauga comentariu Vezi comentariile Vezi comentariile

Proprietati Paste de Sorg si Orez cu Sfecla Rosie Bio x 250g Pasta Natura

Paste din faina de sorg si orez cu sfecla rosie, ce se pot pregatii fierbandu-le 5-6 minute in 1 l de apa in care s-a adaugat 10 g de sare si o lingura de ulei de masline, amestecand ocazional. Dupa gatit, scurgeti pastele si condimentati după dorinta.

Ingrediente: faina de sorg*, faina de orez*, pudra de sfecla rosie* - 5%. *ingredient din agricultura ecologica.

Alergeni: poate contine urme de soia.

Stiati ca?

Sorgul este o cereala cultivata in special in zonele cu putine precipitatii, acolo unde putine alte plante ar rezista, motiv pentru care i se mai spune si „planta-camila”. Cea mai cunoscuta specie de sorg, Sorghum bicolor, este principala cereala pentru paine in Africa, Europa de Sud, America Centrala si Asia de Sud, dar este folosita, asemenea altor varietati de sorg, pentru obtinerea unui indulcitor natural (melasa de sorg), pentru fabricarea maturilor (Sorghum vulgare) si ca furaj pentru vite (Sorgum sudaneze/iarba de Sudan).

Din punct de vedere nutritional, sorgul are circa 70% amidon (din care 70-80% amilopectina si 20-30% amiloza), este o sursa bogata in antioxidanti, vitamine din complexul B, beta-caroten, fosfor si fier si nu contine gluten.

Cercetari recente sugereaza ca o serie de fitochimicale din sorgum reduc riscul aparitiei cancerului de colon si a celui de piele, sustin sanatatea aparatului cardiovascular si scaderea nivelului de colesterol.

Valori nutritionale/100g:

Energie: 1519 kJ / 359 kcal;

Proteine: 9.5 g;

Grasimi: 3.6 g, din care acizi grasi saturati: 0.7 g;

Carbohidrati: 69 g, din care zaharuri: 3.5 g;

Fibre: 6.4 g;

Sare: 0 g.

Scrie un comentariu

Paste de Sorg si Orez cu Sfecla Rosie Bio x 250g Pasta Natura

Paste de Sorg si Orez cu Sfecla Rosie Bio x 250g Pasta Natura

Din punct de vedere nutritional, sorgul are circa 70% amidon (din care 70-80% amilopectina si 20-30% amiloza), este o sursa bogata in antioxidanti, vitamine din complexul B, beta-caroten, fosfor si fier si nu contine gluten.

30 alte produse din aceeași categorie: