Produs adăugat cu succes în coşul tău.
0 articole în coșul tău. Ai un produs în coş.
Hrisca este o cereala cu o mare valoare energetica si nutritiva, usor digerabila de catre organism.
Potrivit pentru cei care au intoleranta la gluten si pentru cei care sufera de boala celiaca, dar, de asemenea, pentru cei care doresc sa incerce ceva nou si special.
Specialitate din faina de hrisca fara gluten.
Caracteristici
-Fara gluten,
-Vegan,
-Uscate la temperatura scazuta.
Agricultura Italia
Certificat ecologic IT BIO 014, operator controlat nr. 8473
Declaratie nutritionala 100g de produs contin in medie:
Valoare energetica: 1722 kj / 406 kcal.
Grasimi: 2,0g (din care grasimi saturate 0,3g),
Carbohidrati: 84g (din care zaharuri 0,4g)
Fibre: 2,0g,
Proteine: 12g,
Sare: 0g.
Ingrediente: *Faina bio de hrisca, apa.
*=ingrediente din agricultura biologica.
Modalitate de utilizare: Pastele se fierb in apa din abundenta, se scurg si apoi se trec printr-un jet de apa rece pentru a intrerupe fierberea. Timp de fierbere: 2-3 minute.
A se pastra la loc uscat si racoros.
Bun
Niste paste fara gluten chiar gustoase
Recomand
Pentru cei care apreciaza hrisca nu trebuie sa rateze aceste paste.
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: