Niciun produs
Produs adăugat cu succes în coşul tău.
0 articole în coșul tău. Ai un produs în coş.
Paine crocanta BIO din orez negru FARA GLUTEN
Pina din orez integral negru ofera culoarea caracteristica pâinii crocante. O nota fina de sare de mare completeaza reteta. Textura este usoara si crocanta.
Ingrediente : faina din orez* negru integral 99,5%, sare de mare*. *provin din agricultura ecologica
Caracteristici: produs bio, produs garantat fara gluten, produs vegan
Gramaj: 150g
Descriere produs: produs bio garantat fara gluten, vegan, cu textura crocanta, bogat in fibre si magneziu (140 mg (37% din aportul zilnic necesar), aceasta paine fara gluten realizata fara adaos de zahar poate fi folosit pentru pregatirea unei gustari. Orezul nordic, orezul negru cu aroma dulce, cu note de mure si afine, da acestor turte crocante o frumoasa culoare de vinete gratie pigmentilor sai naturali. Textura usoara si clara. Garantii: fara gluten, fara lapte, fara oua, fara drojdie. Scor nutritional A
Ambalat in 2 saculeti individuali si cutie de carton. Inlocuieste painea si biscuitii la micul dejun, desert sau ca gustare. Se consuma natur sau ca si garnitura.
Certificare fara gluten AFDIAG: FR-011-147
Conditii de pastrare si consum: a se pastra in locuri uscate si lipsite de lumina
Tara de origine: Agricultura UE
Fabricat: Franta
Certificare: FR-BIO-01
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
Copyright © 2003-2024
FLAMA INVEST SRL | Sediu social: Bucuresti, Strada Splaiul Unirii, Nr. 168, Sector 4 | CUI: 15876859 | Reg. Com.: J40/14893/2003 | Obiect de activitate: 4719- Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vânzare predominantà de produse nealimentare | Punct lucru vanzari online: https://alimentespeciale.ro | Adresa punct de lucru: Sector 4, Strada Prasilei, Nr. 23, Bucuresti CUI 36053928 | CAEN 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul Caselor de comenzi sau prin internet | Autorizatie de functionare punct de lucru vanzari online: DSP Mun Bucuresti 2842/38444/14.12.2020 | Autorizatie DSVSA - 32395/25.02.2021