Niciun produs
Produs adăugat cu succes în coşul tău.
0 articole în coșul tău. Ai un produs în coş.
Ovaz, crocant, fara gluten, cu ciocolata, 325g BauckHof
Ingrediente: fulgi de ovaz* integral fara gluten 66%, zahar* de sfecla 18%, ulei* de floarea soarelui, cacao* pudra slab degresata 6%, orez* crocant 4% (faina integrala de orez*), vanilie*.
*provin din agricultura ecologica
Tip produs: Ecologic, Vegan, Certificat Fara Gluten.
A se pastra intr-un loc uscat si racoros ferit de razele soarelui.
Alergeni: Produs fara gluten. Poate contine fructe cu coaja, nuci, soia, susan..
Ambalate in atmosfera protejata.
Producator: Bauck GmbH & Co. KG Duhenweitz 4 D-29571 Rosche, Germania.
Tara de origine: Germania.
Cacaoa intalnește fulgi de ovaz și chipsuri de orez bio iar rezultatul este un musli crocant cu ciocolata, delicos, crocant și nu prea dulce. Desigur, controlat fara gluten si cea mai buna calitate bio. Fulgii de ovăz sunt produși chiar aici în Bauckhof Mühle, preferăm să folosim ovăz de la fermieri parteneri din regiune. Combinate cu chipsuri de orez și zahăr de sfecla bio, acestea sunt coapte pana la un anumit punct cand devin crocante.
Valori nutritionale Per 100g produs:
Valoare energetica 1847 kJ/440 kcal
Grasimi (g) 14g din care acizi grasi saturati (g)2,2 g
Glucide (g) 64g din care zaharuri (g)20g
Fibre (g)9g
Proteine (g) 11g
Sare (g) 0.01g
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
Copyright © 2003-2024
FLAMA INVEST SRL | Sediu social: Bucuresti, Strada Splaiul Unirii, Nr. 168, Sector 4 | CUI: 15876859 | Reg. Com.: J40/14893/2003 | Obiect de activitate: 4719- Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vânzare predominantà de produse nealimentare | Punct lucru vanzari online: https://alimentespeciale.ro | Adresa punct de lucru: Sector 4, Strada Prasilei, Nr. 23, Bucuresti CUI 36053928 | CAEN 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul Caselor de comenzi sau prin internet | Autorizatie de functionare punct de lucru vanzari online: DSP Mun Bucuresti 2842/38444/14.12.2020 | Autorizatie DSVSA - 32395/25.02.2021