Orez bio Carnaroli x 1Kg Fior di Loto Măreşte

Orez bio Carnaroli x 1Kg Fior di Loto

0701105

0701105

Nou

Fior di Loto

Fior di Loto

Orezul Carnaroli superfin este un tip de orez cu un bob bogat in amido amiloza care îl face foarte consistent și, prin urmare, este regele risotto-ului, deoarece pierde puțin amidon în timpul gatitului.

Mai multe detalii

In stoc

33.78 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision
Rating total Rating total:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

Vezi rating
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Adauga comentariu Vezi comentariile Vezi comentariile

Proprietati Orez bio Carnaroli x 1Kg Fior di Loto

Orezul Carnaroli superfin este un tip de orez cu un bob bogat in amido amiloză care îl face foarte consistent și, prin urmare, este regele risotto-ului, deoarece pierde puțin amidon în timpul gătitului. Orezul Carnaroli are boabe mari și alungite și se gătește într-un timp variabil între 14/16 minute.

Este un orez de înaltă calitate, cu boabe care rămân perfecte, granulate chiar și după gătire, ideale pentru risotto-uri fine.

Ingrediente: orez bio.

Declaratie nutritionala: 100g de produs contin in medie:

Valoare energetica: 1504kj / 346kcal

Grasimi: 0,5g (din care acizi grasi saturati: 0.1g)

Carbohidrati: 80g (din care zaharuri: 0.9g)

Proteine: 6.7g;

Fibre: 1;

Sare: <0,01g.

Mod de preparare: Clătiți orezul și puneți-l pe aragaz într-o oală cu volumul dublu de apă. Timpul de gătit este de aproximativ 14/16 minute. Doza pentru o persoană este de aproximativ 70-100 grame.

A se pastra in loc uscat si racoros, departe de surse de caldura si de lumina solara. Ambalat in atmosfera protectoare.

Produs in Italia.

RETETA  Risotto cu crema de sparanghel cu fructe uscate si fulgi de drojdie

Ingrediente (4 persoane):

- tulpinile unui buchet de 250g de sparanghel

- 320g Orez Carnaroli bio

- 1 litru apă

- 20g Cub vegetal pentru supa

- 1 lingura Crema de migdale albe

- 25g Mix de fructe uscate

- 2 linguri Fulgi de drojdie inactiva

- Ulei de masline extravirgin bio

- Sare de mare 

Pregătire: Tăiați tulpinile și fierbeti-le intr-o oala sub presiune timp de aproximativ 15 minute (sau cel puțin de două ori mai mult într-o oală tradițională). Când sunt fierte, treceți-le printr-o sită si pisati-le. Se dizolvă cuburile de supa într-un litru de apă clocotită și se mentiine pe foc, fierbinte. Într-o tigaie, puneți orezul în puțin ulei pentru câteva minute, amestecând ușor, astfel încât să îl prăjiți uniform. Adăugați crema obtinuta din sparanghel și suficienta supa de legume pentru a acoperi tot orezul. Pe măsură ce zeama de supa este absorbita de orez, adăugați mai mult, amestecând până când este complet gătit. Dacă este necesar, adăugați sare. Între timp, tocați grosolan fructele uscate și adăugați-le la drojdia nutrițională. Când orezul este fiert, opriți focul și adăugați crema de migdale albe 100% și jumătate din amestecul de fructe uscate și drojdie, apoi amestecați risotto. Serviți fierbinte cu un pic de amestec deasupra de fructe uscate tocate marunt și câteva varfuri de sparanghel.

Scrie un comentariu

Orez bio Carnaroli x 1Kg Fior di Loto

Orez bio Carnaroli x 1Kg Fior di Loto

Orezul Carnaroli superfin este un tip de orez cu un bob bogat in amido amiloza care îl face foarte consistent și, prin urmare, este regele risotto-ului, deoarece pierde puțin amidon în timpul gatitului.

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: