Orez basmati alb BIO x 500g Niavis Măreşte

Orez basmati alb BIO x 500g Niavis

NIA23166

Nou

Niavis

Orezul basmati este bogat in minerale (seleniu, magneziu, mangan), vitamine (B1, B2, B3, B6), carbohidrati, fibre.

Mai multe detalii

In stoc

18,20 lei

Economisesti:

Adaugă la favorite

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 150 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 250 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Orez basmati alb BIO x 500g Niavis

Orezul basmati (orez cu bob lung) este unul dintre cele mai indragite soiuri de orez la nivel mondial. Spre deosebire de alte tipuri de orez, orezul basmati isi dubleaza volumul dupa fierbere, boabele se separa bine la preparare si se digera usor.

Ingrediente: 100% Orez Basmati Alb*
* = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICA

Informatii nutritionale/100g
Energie............347kcal / 1472kj
Grasimi............1.1g
din care grasimi saturate...0.3g
Carbohidrati.....74g
din care zaharuri................<0.5g
Proteine...........8.5g
Fibre ...............4.1g
Sare...............<0.01g

Informatii alergenice: produsul poate contine urme de gluten, soia sau seminte de susan.

Recomandari de utilizare: se pune la inmuiat cateva ore, apoi se fierbe in apa cu sare.
Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.

Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.

Tara de origine: India

Scrie un comentariu

Orez basmati alb BIO x 500g Niavis

Orez basmati alb BIO x 500g Niavis

Orezul basmati este bogat in minerale (seleniu, magneziu, mangan), vitamine (B1, B2, B3, B6), carbohidrati, fibre.