Nutrison, pudra, 430g Nutricia

117264

117264

Nou

Nutricia

Nutricia

Nutrison Pulbere este o pulbere nutritional completa, fara aroma. Nutrison Pulbere poate fi folosit ca sursa unica de nutritie. 

Mai multe detalii

In stoc

79.45 lei

Economisesti:

Adaugă la favorite

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Nutrison, pudra, 430g Nutricia

Aliment complet nutrițional, făra fibre și fără gluten, pentru regimul dietetic al malabsorbției asociate.

Mențiuni importante: Administrare enterală. Trebuie utilizat sub supraveghere medicală. Poate fi folosit ca sursă unică de nutriție. Nu este recomandat sugarilor. Trebuie folosit cu precauție la copii cu vârsta între 1-6 ani. Nu se administrează parenteral.

Contraindicații: Nu este recomandat sugarilor și pacienților cu galactozemie.

Mod de utilizare: Cantitatea recomandată trebuie stabilită de medic și depinde de vârsta, greutatea și starea clinică a pacientului. Spalați-vă pe mâini și folosiți ustensile curate; asigurați-vă ca partea superioară a cutiei este curată. Adăugați cantitatea necesară de pulbere în apă și amestecați până când pulberea este complet dizolvată. La temperatura camerei, formula preparată nu trebuie ținută mai mult de 4 ore. Întotdeauna îndepărtați surplusul nefolosit. O măsură are 4.3g pulbere. La diluția standard, amestecul obținut dintr-o cutie conține 2,000 kcal și 80 g proteine.

Concentrație

Apă (ml)

Nutrison pulbere (g)

Nr. măsuri

1 kcal/ml

85

21.5

5

1.5 kcal/ml

77.5

32.3

7.5


Depozitare:
Cutia nedeschisă, ambalată într-o atmosfera protectiva, trebuie tinuta cu sigiliu etans intr-un loc uscat si racoros (nu refrigerati). Odată deschisă cutia, păstrați-o închisă într-un loc uscat și racoros (nu refrigerați) și consumați-o în timp 4 săptămâni. Folosiți doar masură furnizată în cutie. A se consuma înainte de: vezi ambalaj.

Ingrediente : Apa, sirop de glucoză, uleiuri vegetale rafinate (ulei de palmier, ulei de nucă de cocos, ulei de rapiță, ulei de porumb, trigliceride cu lant mediu (ulei de palmier)), cazeinat (din lapte de vacă), emulgator (lecitină din soia), citrat de sodiu, clorură de sodiu, carbonat de calciu, fosfat de calciu, fosfat hidrogenat dipotasic, citrat de potasiu, carotenoizi ((conțin soia) (β-caroten, luteină, licopen oleorașină din tomate)), clorură de colină, clorură de magneziu, L-ascorbat de sodiu, fosfat hidrogenat de magneziu, maltodextrina, aroma (vanilie), sulfat feros, acid L-ascorbic, sulfat de zinc, nicotinamidă, retinil palmitat, DL- α-tocoferil acetat, sulfat de mangan, sulfat de cupru, selenit de sodiu, D-pantotenat de calciu, clorură de crom, D-biotină, colecalciferol, hidroclorură de tiamină, sucroza, acid pteroilmonoglutamic, DL α-tocoferol, hidroclorură de piridoxină, riboflavină, iodură de potasiu, fluorură de sodiu, molibdat de sodiu, fitomenadionă, cianocobalamină. 

Ambalaj: cutie metalica x 430G. Ambalat într-o atmosferă protectivă. Producator: Milupa GmbH, Fulda, Germania.

Scrie un comentariu

Nutrison, pudra, 430g Nutricia

Nutrison, pudra, 430g Nutricia

Nutrison Pulbere este o pulbere nutritional completa, fara aroma. Nutrison Pulbere poate fi folosit ca sursa unica de nutritie. 

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: